Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Θέλω να έχω έναν σύντροφο, θέλω να είμαι ερωτευμένη και είμαι»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της, την καριέρα της, αλλά και τον ρόλο που παίζει στη ζωή της ο έρωτας.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» κι αρχικά, αποκάλυψε πώς περιποιείται τον εαυτό της.

«Δεν κάνω τίποτα για την περιποίηση του εαυτού μου. Τρώω μια φρυγανιά με έναν χυμό για πρωινό και μετά, ένα καφεδάκι. Δεν θυμάμαι πόσο χρονών είμαι και ούτε και με ενδιαφέρει, όσο είμαι, εγώ νιώθω νέα. Δεν υπάρχει λόγος να λέω την ηλικία μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Φοράω ψηλοτάκουνα από τα 13 μου, μου αρέσει πάρα πολύ. Είμαι χαρούμενη με τον εαυτό μου, όταν ξυπνάω το πρωί. Ξυπνάω όπως με γέννησε η μάνα μου, άβαφη. Όταν με βλέπουν άβαφη, πάλι με ρωτούν “πώς διατηρούμαι έτσι” κι αυτό που απαντώ είναι ότι δεν κάνω τίποτα», συμπλήρωσε.

Όσο για τον έρωτα και τον ρόλο που παίζει στη ζωή της, ανέφερε: «Ο έρωτας στη ζωή μου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν δεν είμαι με έναν σύντροφο, δεν νομίζω να μπορώ να είμαι μόνη. Θέλω να έχω έναν σύντροφο, θέλω να είμαι ερωτευμένη και είμαι. Παντρεύτηκα μια φορά και σε 20 μέρες έφυγα. Ο άνθρωπος που παντρεύτηκα δεν ήταν σωστός».

Τέλος, μίλησε για την ιδέα του θανάτου. «Δεν σκέφτομαι τον θάνατο, αλλά ούτε τον φοβάμαι. Δεν θα ήταν άσχημο να πεθάνω πάνω στην σκηνή, αλλά δεν το σκέφτομαι», είπε κλείνοντας.

protothema.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.