Λένα Δροσάκη: Η ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της Αναστάση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τους τελευταίους μήνες η Λένα Δροσάκη είχε να αντιμετωπίσει πολλές αλλαγές στην προσωπική και οικογενειακή ζωή της, μετά τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΤύποςTV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου και αναφέρθηκε στη νέα της καθημερινότητα.

Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος θα συμμετέχει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς» μίλησε για την προσωπική της ζωή της αλλά και τον μικρό Αναστάση.

Μου αρέσει το μοίρασμα

«Δεν ήμουν ποτέ η γυναίκα που ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά, ήρθε και με διάλεξε ο Αναστάσης! Από τα πλούτη διαλέγω τις σχέσεις, τους αληθινούς δεσμούς, την αγάπη, την αγκαλιά, το μοίρασμα», εξομολογείται η Λένα Δροσάκη.

«Η ζωή προχωρά, κυλά, μας εξελίσσει, μας μαθαίνει να επιβιώνουμε, να μεγαλώνουμε και να απολαμβάνουμε. Τη χαίρομαι λοιπόν με τον Αναστάση μου», τονίζει η ηθοποιός.

Ο γιος σας πόσο σας άλλαξε ως άνθρωπο;

«Άλλη μια δύσκολη ερώτηση. Νιώθω πως ήμουν ένας άνθρωπος που ήδη είχα μπει στον δρόμο της εσωτερικής αναζήτησης, να φωτίσω τα σκοτεινά μου σημεία, να με αποδεχτώ, να με αγαπήσω, να αναζητήσω αυτό που μου αξίζει, να θέσω όρια και ήρθε ο Αναστάσης και με βοηθάει να κάνουμε μαζί αυτή τη διαδρομή», απαντά η Λένα Δροσάκη.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.