Λάκης Γαβαλάς: «Δεν έχω πιει ποτέ ούτε έχω πάρει ναρκωτικά για να έρθω σε ευθυμία»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μερικές εκπομπές φοβούνται να τον έχουν ως καλεσμένο, για τον ρόλο του στη νέα σειρά «Σύρματα» και τον χαρακτήρα του, στην εκπομπή «Δύο στις 10» το πρωί της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου.

«Είναι και μερικές εκπομπές που κομπλάρουν και δεν μπορούν να με καλέσουν γιατί φοβούνται το text. Δηλαδή τι θα πούμε και πως θα μιλήσουμε. Έχει υπάρξει, αλλά λύθηκε το θέμα και σε λίγο θα είμαστε μαζί» δήλωσε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Στη συνέχεια μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Σύρματα» της ΕΡΤ: «Με πήρε η βοηθός του σκηνοθέτη και μου είπε να το συζητήσουμε. Εγώ με το θέμα φυλακής, επειδή είμαι φυλακισμένος με την πειθαρχία μου, είπα γιατί να μην το δοκιμάσω. Ήθελα να πάρω τη διαφορετική πλευρά του να είσαι φυλακισμένος, τιμωρημένος. Όλοι λένε μα πόσο ηλίθιοι είστε να κλείσετε έναν Γαβαλά στη φυλακή. Είναι 11 χρόνια πριν και πλέον έχω διαπρέψει».

«Εντωμεταξύ εγώ επειδή με το θέμα της φυλακής, επειδή είμαι φυλακισμένος μια ζωή από την πολύ καλή έννοια της πειθαρχίας μου», πρόσθεσε, ανάμεσα σε άλλα, για τον ρόλο του στη σειρά.

«Δεν είμαι ένα άτομο στερεοτύπων, “Αχ τιμωρήθηκα”, “Πω πω τι δυστυχία”. Δεν έχω πιει ποτέ για να έρθω σε ευθυμία, δεν έχω πάρει drugs για να έρθω σε ευθυμία. Ξέρω ότι είναι ο κίνδυνος και γι αυτόν τον λόγο τον κίνδυνο τον αντιμετωπίζω καλά. Όπως επίσης και τη χαρά και την επιτυχία. Είμαι ένα αστεράτο άτομο, αλλά αυτό δεν το βγάζω προς τα έξω, ξέρω ότι έχω ένα άστρο» ανέφερε ο γνωστός σχεδιαστής.

«Υπάρχει μια καταξίωση και λες πάντα στην απογραφή: “Γιατί το κράτος δεν σε εκτίμησε; Τι συμβαίνει; Τι χρώσταγες;”. Τέλειωσε η πικρία, αλλά είναι πληγή όμως βέβαια. Αλλά είναι και πείσμα από την άλλη γιατί σε πιάνει μέσα σου και λες: “Τώρα θα σου δείξω”», σημείωσε στο τέλος ο Λάκης Γαβαλάς σχετικά με την επαγγελματική του επιτυχία και την εμπειρία του στη φυλακή.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.