Ελένη Πετρουλάκη: «Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες, μόνο όσοι το έχουν βιώσει καταλαβαίνουν»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ελένη Πετρουλάκη «άνοιξε» την καρδιά της στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τις δύσκολες περιόδους της ζωής της, τη μητρότητα και τις κόρες της. «Σαν μαμά την μία είμαι ήρεμη την άλλη φορά θα νευριάσω. Οι κόρες μου δεν λένε τα προσωπικά τους στον πάτερα τους», είπε αρχικά η γνωστή γυμνάστρια.

Και παραδέχτηκε: «Όταν έφυγε η κόρη μου για σπουδές, ήταν μεγάλος ο πόνος του αποχωρισμού. Ένιωσα ότι μου ξεριζώνουν ένα κομμάτι από την καρδιά μου. Έχω μία εφαρμογή που μπορώ να την εντοπίζω. Ένας πάτερ μού είπε να αφήσω στα χέρια του Θεού τα παιδιά μου και έτσι θα είμαι ήρεμη».

«Δεν αναπολώ την περίοδο που βρισκόμουν στην τηλεόραση».

Μιλώντας για την περίοδο που βρισκόταν στην τηλεόραση, αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί προτάσεις για να επιστρέψει. Ωστόσο, δεν θα πήγαινε στο Survivor. «Δεν αναπολώ την περίοδο που βρισκόμουν στην τηλεόραση. Έχω δεχθεί προτάσεις για να είμαι στην τηλεόραση. Δεν θα πήγαινα survivor, στο παιχνίδι πάνε νέα άτομα για να κάνουν καριέρα», σημείωσε. Ερωτώμενη για το αυτοανοσο που πέρασε, ανέφερε: «Στην επιλόχειο κατάθλιψη πρέπει να σταθείς δυνατός. Είναι κάτι που το βιώνουν πολλές γυναίκες».

«Όταν έφυγε η κόρη μου για σπουδές, ένιωσα ότι μου ξεριζώνουν ένα κομμάτι από την καρδιά μου»

Η Ελένη Πετρουλάκη παραδέχθηκε μεταξύ άλλων πώς έχει αγωνία για το πέρασμα του χρόνου αλλά είναι κατά των αισθητικών επεμβάσεων. «Έχω αγωνία για το πέρασμα του χρόνου. Θέλω να μεγαλώσω όμορφα, να έχω ενέργεια. Κάνω τις θεραπείες που χρειάζονται. Δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν μπορώ τις υπερβολές», είπε στη συνέχεια και έκανε ειδική μνεία στην εμμηνόπαυση που πέρασε.

«Η εμμηνόπαυση είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες. Στην αρχή ήταν σοκ για έμενα και να ήθελα και άλλα παιδιά δεν θα μπορούσα. Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το κομμάτι αυτό παρά μονό όσοι το έχουν βιώσει», εξομολογήθηκε.

Τέλος, για την επαγγελματική της δραστηριότητα, υπογράμμισε: «Εδώ και 7-8 χρόνια το κομμάτι της άσκησης έχει εξελιχθεί. Έχω δημιουργήσει μια ομάδα από γιατρούς, διατροφολόγους και καθηγητές φυσικές αγωγής. Κάποιος που έρχεται σε εμάς θα του πάρουμε τις ιατρικές εξετάσεις, το ιστορικό του, θα κάνουμε εργομετρικό τεστ, για να έχουμε πλήρη εικόνα για την φυσική του κατάσταση και μετά θα βγάλουμε το πρόγραμμα. Το θέμα δεν είναι απλά να πάμε σε ένα γυμναστήριο και να κάνουμε ένα πρόγραμμα ή να ακολουθήσουμε ένα πλάνο διατροφής. Όλα αυτά πρέπει να συνάδουν και να είναι βάση των δικών μας αναγκών».

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.