Αλκίνοος Ιωαννίδης: Επιστρέφει μόνιμα στην Κύπρο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να επιστρέψει μόνιμα στην Κύπρο μαζί με την σύζυγο Ξανθίππη Πασχαλίδου και τις κόρες τους, μετά από 34 χρόνια απουσίας.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες στο Magazine του NEWS 24/7 και την Γεωργία Οικονόμου.

«Παρόλο που είμαι μισός Κύπριος, αφού η μητέρα μου είναι Σαλονικιά, αγαπώ την Κύπρο βαθιά και καθοριστικά για την ύπαρξή μου. Δεν αισθάνομαι ότι έφυγα ποτέ. Τριάντα τέσσερα χρόνια τώρα, επιστρέφω μέσα μου καθημερινά στο πληγωμένο μου νησί.», είπε ο αγαπημένος ερμηνευτής.

Η μεγάλη απόφαση του ερμηνευτή

Αυτές όμως τις μέρες επαναπατρίζομαι κυριολεκτικά

«Το κάνω με βαθιά συγκίνηση, τόσο για όσα ξαναβρίσκω εκεί, όσο και για τους φίλους, την κοινότητα και τα τοπία που αφήνω στο Πήλιο, το οποίο όμως θα επισκέπτομαι όσο ο αγώνας των Σταγιατών συνεχίζεται.

Ούτως ή άλλως, στην Ελλάδα θα βρίσκομαι πολύ συχνά, οπότε πιστεύω πως δε θα μου λείψει. Η φύση της εργασίας μου άλλωστε, όπως και ο χαρακτήρας μου, δεν επιτρέπουν κάποιον πραγματικά μόνιμο τόπο διαμονής. Χαίρομαι πάντως που επιστρέφω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου φέρνοντάς της την οικογένεια που δεν είχα όταν έφευγα.

Το κάνω για τα παιδιά μου

Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τα παιδιά μου να τη γνωρίσουν και να τη ζήσουν, πριν ανοίξουν τα φτερά τους και αφήσουν το σπίτι. Εύχομαι να τα στερεώσει όπως στερέωσε και μένα. Άλλες προσδοκίες δεν έχω από αυτήν. Μόνο ευγνωμοσύνη.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.