Θα ήταν καλό να το διαβάσουν…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο γνωστός Πατρινός οικονομολόγος, που εσχάτως κάνει αναλύσεις επί του αντικειμένου στα αθηναϊκά τηλεοπτικά πάνελ, Ηρακλής Ρούπας προτείνει μέσω ανάρτησή του στο fb ένα «συντροφικό» βιβλίο:

Στο τέλος των διακοπών. Λιγότερο χαλαρό διάβασμα. Ενα βιβλίο ιστορικής αναδρομής αλλά και προβληματισμού για την πορεία προς το μέλλον,  της Σοσιαλδημοκρατίας και της Κεντροαριστεράς γενικότερα.

Θα ήταν καλό να το διαβάσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι υποψήφιοι για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές στον τόπο μας την Αχαΐα και την Δυτική Ελλάδα ευρύτερα. Σε μία εκλογική διαδικασία όπου τα πρώτα σημάδια αντίληψης του πώς πρέπει να κινηθεί ο χώρος δημιουργεί σκέψεις, προβληματισμό, αλλά και ανάγκη ουσιαστικής πολιτικής στόχευσης. Για να αναπτυχθεί η χώρα χρειάζεται εποικοδομητική αντιπαράθεση πολιτικών και ιδεών.

Για να προαχθεί η Δημοκρατία είναι ανάγκη οι εκφραστές των ιδεών να δρουν με βάση την εμπειρία και την διάθεση προαγωγής ιδεών. ΟΧΙ τάσεις προσωπικών μικροπολιτικών ατομικών και πιθανώς οικονομικών συμφερόντων στο όνομα μίας αόριστης κομματικής πειθαρχίας. Καλό Σαββατοκύριακο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.