Συνεργασία Νίκου Τζανάκου με τον Βασίλη Αϊβαλή για τον Δήμο Πατρέων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τη συνεργασία της παράταξής του, “Πάτρα η δική μας πόλη” με τον Βασίλη Αϊβαλή, ανακοίνωσε ο Νίκος Τζανάκος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη, πρόκειται για συνεργασία που εδράζεται στο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο και με προϋπόθεση ότι η υποψηφιότητα Αϊβαλή θα έχει τη στήριξη περισσότερων του ενός κομμάτων.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται εξάλλου και η επίσημη στήριξη στην παράταξη Αϊβαλή από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενώ ήδη την υποψηφιότητα Αϊβαλή στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση της παράταξης Τζανάκου:

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεών μας ,την Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα με την Ολομέλεια της παράταξής μας , «Πάτρα η δική μας πόλη», προκειμένου να αποφασίσει , σχετικά με την πορεία μας στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου. Όπως έχουμε ήδη  ενημερώσει:

-Σε κάθε περίπτωση η ανεξάρτητη Δημοτική μας Παράταξη θα παραμείνει ενεργή και θα συνεχίσει να λειτουργεί και να παρεμβαίνει στα δημοτικά δρώμενα, με τις κάτωθι θέσεις μας:

– Την απόφασή μας, να μην συγκροτήσουμε αυτόνομο ψηφοδέλτιο και να προχωρήσουμε σε συνεργασία με άλλες παρατάξεις ή δημοτικά σχήματα, εξηγώντας και τους λόγους για τους οποίους προχωρήσαμε σε αυτήν την απόφαση, με κύρια αιτία το νέο εκλογικό νόμο.

-Θα εξαντλούσαμε όλες τις δυνάμεις και δυνατότητες που διαθέτουμε, προκειμένου να συγκροτηθεί ένα όσο το δυνατόν ευρύτερο, πολυσυλλεκτικό  ψηφοδέλτιο δημοτικών δυνάμεων, με στόχο τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές, με σαφείς θέσεις.

Ήδη στα δημοτικά πράγματα έχει διαμορφωθεί ένα συγκεκριμένο εκλογικό τοπίο.

Είναι δεδομένο πως η πόλη τα τελευταία χρόνια, επιλέγει κομματικούς υποψηφίους και ο νέος εκλογικός νόμος στην ουσία επιβάλλει κάτι τέτοιο. Η παρουσία μας ως παράταξη από το 2014, δεν μπόρεσε να αποτρέψει αυτή την ‘νοοτροπία’, οπότε και συντονιζόμαστε με αυτή την πραγματικότητα.

Ολοκληρώσαμε λοιπόν,  όλες τις δυνατές από την πλευρά μας επικοινωνίες, διερευνήσαμε και αναλύσαμε όλα τα σχετικά δεδομένα, κυρίως εκείνα της ανθρωπογεωγραφίας της περιοχής, σεβόμενοι τον αγώνα και την προσπάθεια όλων των υποψηφίων δημάρχων και των παρατάξεών τους.

Βασική προϋπόθεση η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ του Βασίλη Αιβαλή, από περισσότερα από ένα κόμματα με αποτέλεσμα τη συγκρότηση ενός πλήρους και δυνατού πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου, με ανθρώπους που νοιάζονται όχι για το κόμμα τους αλλά για την πρόοδο της πόλης τους, μιας και κάτι τέτοιο, θα δημιουργήσει δυναμική νίκης  στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές. 

Αν συμβεί εγκαίρως κάτι τέτοιο, είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε ως παράταξη αφού βέβαια προηγηθεί πρωτόκολλο συνεργασίας και μια μίνιμουμ προγραμματική συμφωνία, μεταξύ των δυο παρατάξεων.

Καταλήξαμε πως υπάρχει δυνατότητα να συνεργαστούμε, ΥΠΟ συγκεκριμένες ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, με τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Αιβαλή και την παράταξή του.

Σε αντίθετη περίπτωση τα μέλη μας αποδεσμεύονται.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.