Πάτρα: Κύμα ζέστης από σήμερα – “Καμίνι” η Δυτική Ελλάδα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κύμα ζέστης θα πλήξει την Πάτρα και τη Δυτ. Ελλάδα, από σήμερα , καθώς η θερμοκρασία θα φθάσει ακόμη και τους 41 βαθμούς, μέχρι την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη σήμερα Δευτέρα στην Πάτρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να ξεπερνά τους 38 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα φθάσουν τα 5 μποφόρ.Οι ριπές των ανέμων θα “αγγίξουν” τα 55 χιλιόμετρα την ώρα!

Πιο αναλυτικά, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια όμως έως το πρωί στα δυτικά και κατά το μεσημέρι και απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 22 έως 40, στη Θεσσαλία από 22 έως 37, στην Ήπειρο από 22 έως 41, στη Δυτική Στερεά από 24 έως 39, στην υπόλοιπη Στερεά από 24 έως 36, στην Πελοπόννησο από 22 έως 39, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 38, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 24 έως 38, στις Κυκλάδες από 24 έως 32, στα Δωδεκάνησα από 25 έως 31 και στην Κρήτη από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το πρωί έως το απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα βορειοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.