Νέα τηλεφωνική απάτη με δήθεν πρόκληση τροχαίου: Απέσπασαν από γυναίκα 13.500 ευρώ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απάτη με θανατηφόρο τροχαίο σε βάρος 66χρονης στην Λαμία. Επιτήδειος απέσπασε 13.500 ευρώ από μια γυναίκα, πείθοντάς την ότι ο γιός της προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής η γυναίκα υπέβαλε μήνυση σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη, καθώς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της, της είπε ότι ο γιος της έχει εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ανηλίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο άγνωστος άνδρας ανέφερε πως απαιτούνταν χρήματα για την νομική βοήθεια του γιου της και με αυτόν τον τρόπο την έπεισε – δίνοντας οδηγίες από το τηλέφωνο – αρχικά να πραγματοποιήσει ανάληψη 13.500 ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό και στη συνέχεια να μεταβεί σε χώρο στάθμευσης οχημάτων στο γενικό νοσοκομείο Λαμίας και να τοποθετήσει τα χρήματα σε συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να τα παραλάβει αυτός.

Η 66χρονη επικοινωνώντας αργότερα με το γιό της διαπίστωσε πως εκείνος δεν είχε εμπλακεί σε κάποιο τροχαίο ατύχημα και ότι η ίδια είχε πέσει θύμα απάτης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.