Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Τρία μηνύματα από το 112 σε μιάμιση ώρα- Καίγεται εργοστάσιο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μάχη σε πολλαπλά μέτωπα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη φωτιά που καίει στον Ασπρόπυργο, κοντά σε βιομηχανική περιοχή.

Σε μόλις μιάμιση ώρα εστάλησαν 3 μηνύματα από το 112. Τα δύο αφορούν εκκενώσεις οικισμών και το τρίτο προειδοποίηση για τους πυκνούς καπνούς, καλώντας τους κατοίκους να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, καθώς είναι η ατμόσφαιρα στην περιοχή είναι άκρως αποπνικτική.

Εργοστάσιο στη βιομηχανική ζώνη έχει παραδοθεί στις φλόγες και καίγεται ολοσχερώς με τους μαύρους καπνούς να είναι αρκετά πυκνοί και σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους να δυσχεραίνουν το έργο της Πυροσβεστικής

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους των οικισμών Ποντίων και Βέρας προκειμένου να εκκενώσουν την περιοχή λόγω της δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Ασπρόπυργο. Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Οικισμό Ποντίων, Οικισμό Βέρας απομακρυνθείτε προς Ελευσίνα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://civilprotection.gov.gr/odigies-prostasias/dasikes-pyrkagies

Μήνυμα για εκκένωση της περιοχής Λάκκα Κάτσαρη εστάλη στις 10:02 στους κατοίκους τους Ασπρόπυργου, λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή.

 

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Ασπροπύργου έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην έξοδο 4 της Αττικής Οδού, στη λεωφόρο ΝΑΤΟ από τον κόμβο Θριασίου έως τη Ζωοδόχου Πηγής και στα δύο ρεύματα και σε Αγίας Σοφίας και λεωφόρο ΝΑΤΟ προς το βουνό.

Με λεωφορεία τα δρομολόγια του προαστιακού στο τμήμα Άνω Λιόσια- Νέα Πέραμος

Τα δρομολόγια του Προαστιακού Κιάτο-Πειραιάς θα υποκατασταθούν από λεωφορεία στο τμήμα ‘Ανω Λιόσια- Νέα Πέραμος, εξαιτίας της πυρκαγιάς στην περιοχή, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.