Σαρλίζ Θερόν: «Μου αρέσει που το πρόσωπό μου αλλάζει και γερνάει»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Σαρλίζ Θερόν σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Allure» δεν δίστασε να απαντήσει σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της.

Η πρωταγωνίστρια του «Fast X», η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στο Χόλιγουντ στα τέλη της δεκαετίας του ’90, αποκάλυψε ότι αποδέχεται με χαρά τη φυσική της εμφάνιση, παρά την πίεση που υπάρχει να φαίνεται πάντα για πάντα νέα.
«Ο κόσμος νομίζει ότι έχω κάνει λίφτινγκ», δήλωσε η 48χρονη ηθοποιός στη συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, 18 Αυγούστου.

Αφήνοντας ο χρόνος τα σημάδια του

«Λένε: Τι έκανε στο πρόσωπό της;. Εγώ λέω: «Σκύ**, απλά γερνάω! Δεν σημαίνει ότι έκανα κακή πλαστική χειρουργική. Απλά αυτό συμβαίνει»», ανέφερε η ηθοποιός.

«Το πρόσωπό μου αλλάζει και μου αρέσει που το πρόσωπό μου αλλάζει και γερνάει», πρόσθεσε.

 σχέση της με τις αλλαγές στο σώμα της

Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι απεχθάνεται το διπλό πρότυπο «ότι οι άνδρες γερνούν σαν τα καλά κρασιά και οι γυναίκες σαν τα κομμένα λουλούδια».

«Απεχθάνομαι αυτή την αντίληψη και θέλω να την καταπολεμήσω», συνέχισε. «Αλλά πιστεύω επίσης ότι οι γυναίκες θέλουν να γερνούν με τον τρόπο που τους φαίνεται σωστός. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο ενσυναισθητικοί στο πώς όλοι μας διανύουμε το ταξίδι μας».
Επίσης διευκρίνισε ότι δεν θα υποβληθεί πλέον σε κάποια δραματική σωματική μεταμόρφωση για έναν κινηματογραφικό ρόλο, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

«Ποτέ, μα ποτέ δεν θα ξανακάνω μια ταινία και θα πω, «Ναι, θα πάρω 40 κιλά». Δεν θα το ξανακάνω ποτέ, γιατί δεν μπορείς να τα βγάλεις», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.