Το πρώτο sex tape με εξωγήινους καρχαρίες είναι γεγονός: Θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα στο Discovery Channel

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Εβδομάδα Καρχαριών, ένα πολυαναμενόμενο ετήσιο γεγονός για τους λάτρεις της άγριας φύσης, πρόκειται να προσφέρει φέτος μια εξαιρετική απόλαυση με πλάνα από λιγότερο γνωστά θαλάσσια πλάσματα στο φυσικό τους περιβάλλον. Στο ειδικό αφιέρωμα του Discovery με τίτλο «Alien Sharks: Strange New Worlds», οι θεατές θα γνωρίσουν μια συναρπαστική σειρά από θαλάσσια ζώα που συχνά δεν λαμβάνουν την ίδια προσοχή με τα πιο διάσημα ομόλογά τους, όπως οι λευκοί καρχαρίες, οι σφυροκέφαλοι και οι καρχαρίες τίγρεις.

Ο βιολόγος άγριας ζωής Forrest Galante, βασικός συντελεστής αυτής της συναρπαστικής εξερεύνησης, στοχεύει να ρίξει φως στα ανεξερεύνητα θαύματα του ωκεανού και να τραβήξει την προσοχή σε αυτούς τους λιγότερο γνωστούς κατοίκους της θάλασσας. Το υλικό που παρουσιάζεται στο αφιέρωμα προσφέρει μια σπάνια ματιά στην υποβρύχια ζωή αυτών των μοναδικών και εξαιρετικών πλασμάτων, συμπεριλαμβανομένων των ζωηρών και μερικές φορές βίαιων συνηθειών ζευγαρώματος

Ο Galante διευκρίνισε ότι ο όρος «εξωγήινος καρχαρίας» δεν αναφέρεται σε εξωγήινους, αλλά χρησιμεύει μάλλον ως περιγραφικός όρος για την αξιοσημείωτη, ασυνήθιστη και παράξενη φύση αυτών των πλασμάτων. Οι θεατές μπορούν να περιμένουν να συναντήσουν ένα ευρύ φάσμα καρχαριών, μερικοί από τους οποίους δεν έχουν ακουστεί ποτέ πριν, αναδεικνύοντας τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά τους. Ανάμεσα στα σημαντικότερα σημεία είναι οι καρχαρίες που λάμπουν στο σκοτάδι, οι ριγωτοί καρχαρίες και οι καρχαρίες που ζευγαρώνουν στα μυστηριώδη βάθη της θάλασσας, σε βάθος χιλιάδων μέτρων.

Όπως εύστοχα αναφέρει ο Galante, το μεγαλύτερο μέρος του ωκεανού παραμένει ανεξερεύνητο και αυτό το ειδικό αφιέρωμα του Discovery προσφέρει μια συναρπαστική ευκαιρία να εντρυφήσουμε στο συναρπαστικό και αινιγματικό βασίλειο των εξωγήινων καρχαριών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.