Αγγλία: Αστυνομικοί χτύπησαν με taser σκύλο και έπειτα το έβαλαν σε κάδο σκουπιδιών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα πλάνα δείχνουν τους αστυνομικούς να χειρίζονται τον μεγαλόσωμο σκύλο και να τον βάζουν μέσα στον κάδο, αφού τον ακινητοποίησαν με τέιζερ. Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες!

Σε ένα δραματικό περιστατικό που καταγράφηκε σε βίντεο, αστυνομικοί εθεάθησαν να χτυπούν με ηλεκτροσόκ και να τοποθετούν ένα σκύλο σε έναν κάδο απορριμμάτων σε μια προσπάθεια να προστατεύσουν τα παιδιά από το ζώο.
Η αστυνομία των West Midlands ανταποκρίθηκε σε μια αναφορά για σκύλους που πάλευαν στο δρόμο στην οδό Milverton Road στο Κόβεντρι. Όταν έφτασαν στο σημείο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ένας από τους σκύλους ήταν «εκτός ελέγχου» και αποτελούσε απειλή για τα παιδιά.

Προκειμένου να μετριάσουν τον κίνδυνο και να αποτρέψουν σοβαρή βλάβη, οι αστυνομικοί κατέφυγαν στη χρήση ηλεκτροσόκ στον σκύλο. Στη συνέχεια το τοποθέτησαν προσεκτικά στον κάδο απορριμμάτων.

Η αστυνομία διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο σκύλος είχε χτυπηθεί και σκοτωθεί από αστυνομικό αυτοκίνητο. Εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι οι αναφορές ήταν αναληθείς και τόνισε ότι ο σκύλος δεν έπαθε τίποτα και δεν σκοτώθηκε στο περιστατικό.

Τα μέτρα που έλαβε η αστυνομία είχαν ως στόχο να διασφαλίσουν την ασφάλεια του κοινού, ιδίως των παιδιών που βρίσκονταν κοντά στον επιθετικό σκύλο. Το περιστατικό προκάλεσε συζητήσεις σχετικά με την κατάλληλη αντίδραση σε καταστάσεις όπου τα ζώα αποτελούν πιθανό κίνδυνο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.