Μια πράξη ανθρωπιάς, αλληλεγγύης…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η γνωστή Πατρινή γιατρός, διοικήτρια του Καραμανδανείου νοσοκομείου Παίδων Ασπασία Ρηγοπούλου, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb, γράφοντας:

Γιορτάσαμε μια πράξη ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, αγάπης προς τον συνάνθρωπο, η οποία έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία διότι προέρχεται από μέλη του Ελληνισμού που ζουν στο εξωτερικό, αλλά η καρδιά τους και η ματιά τους είναι διαρκώς στραμμένη στην αγαπημένη τους πατρίδα.

Με πολύ χαρά η οικογένεια του παιδιατρικού μας νοσοκομείου υποδέχτηκε πριν από μερικές ώρες στον χώρο της  εκπροσώπους της ομογενειακής οργάνωσης AHEPA 501 – c The Tasso Chronis Chapter, Albuquerque NM USA, η οποία έφτασε φορτωμένη με ένα πολύ σημαντικό δώρο για την περίθαλψη των παιδιών μας.

Μας πρόσφερε έναν ηλεκτροεγκεφαλογράφο που είναι πολύ σημαντικός για τη φροντίδα των παιδιών μας και τέθηκε ήδη σε λειτουργία απο τον Παιδονευρολόγο μας κ. Αδαμάντιος Κατερέλος και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό!!

Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο κ. Παύλο Παναγόπουλο,  τον αντιπρόεδρο κ.  John Hristopoulos και όλα τα μέλη που συνεισέφεραν σε αυτή τη σημαντική προσφορά. Ευχαριστούμε θερμά και τον Ροταριανό Όμιλο Πατρών και την δραστήρια πρόεδρο Xara Anastasopoulou που έστησε αυτή τη γέφυρα της προσφοράς

Πολυ σημαντική ηταν η παρουσία και η συμμετοχη της νεας γενιας, των παιδιών,  στην αντιπροσωπεία της ΑΧΕΠΑ που μας επισκέφτηκε. Η παρουσια τους δείχνει την ανάγκη της καλλιέργειας των δεσμών με την πατρίδα και την προσφορά προς την πατρίδα.

Οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό αγωνίζονται μέσα από διάφορες διαδρομές να κρατούν ζωντανή τη ρίζα τους και την ύπαρξή τους.

Ευχαριστούμε θερμά την 6η ΥΠΕ , το υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Οικονομικών για την καταλυτική συμμετοχή τους στην διευκόλυνση της ολοκλήρωσης των διαδικασιών μεταφοράς του νέου μας ηλεκτροεγκεφαλογράφου από το εξωτερικό!!

Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα κάνετε για εμάς. Σας οφείλουμε πολλά γι΄ αυτό και προσπαθούμε να αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους καρπούς κάθε προσφοράς σας.        

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.