Στην Ηλεία ξανά η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλλα Σάλμα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο ξενοδοχείο Grecotel Riviera Olympia βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από την περασμένη Κυριακή η Πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλλα Σάλμα, που έφτασε στην Ηλεία οδικώς από το αεροδρόμιο του Αράξου, όπου προσγειώθηκε το αεροπλάνο της, συνοδευόμενη από τα δύο παιδιά της τον γιο της Πρίγκιπα, Μουλά Χασάν και την κόρη της Πριγκίπισσα, Λάλλα Χαντίγια.

Η Λάλλα Σάλμα είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια στις πρώτες επιλογές της για διακοπές στην Ελλάδα, βάζει την Κυλλήνη και το ξενοδοχείο Grecotel Riviera Olympia το οποίο προτιμά για την όμορφη θέα του αλλά και τις μικρές εξορμήσεις που κάνει στο Ιόνιο.

Τα τελευταία δύο περίπου χρόνια η Πριγκίπισσα του Μαρόκου, εξαιτίας της πανδημίας του Covid, δεν είχε επισκεφθεί την περιοχή, ωστόσο φαίνεται, πως δεν ξέχασε τις άρτιες παροχές του ξενοδοχείου αλλά και την ομορφιά του τοπίου που προσφέρει η ευρύτερη περιοχή της Κυλλήνης.

Έτσι, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στην πρώτη της επίσκεψη στην Ελλάδα, δύο χρόνια μετά η Πριγκίπισσα επέλεξε να περάσει μερικές ημέρες διακοπών στο Grecotel μαζί με τα αγαπημένα της παιδιά και φυσικά μέλη της Βασιλικής Οικογένειας του Μαρόκου.

Να σημειωθεί ότι η Λάλλα Σάλμα έχει ιδρύσει φορέα για την πρόληψη του καρκίνου, συμμετέχοντας στις σχετικές εκστρατείες όπως και στις προσπάθειες για την πρόληψη του AIDS στην Αφρική, έργο για το οποίο έχει τιμηθεί. Και με όλα αυτά, στη χώρα της αποτελεί πρότυπο για τα νεαρά κορίτσια, τα οποία τη θεωρούν ως ένα επαναστατικό μοντέλο προς μίμηση.

https://www.patrisnews.com/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.