ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Ξεκινά εκστρατεία εγγραφής νέων μελών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεδριάζει η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος

Mε πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την αποτίμηση του νικηφόρου εκλογικού αποτελέσματος της 25 ης Ιουνίου, συνεδριάζει την μεταπροσεχή Πέμπτη 13 Ιουλίου (8 μμ), στα γραφεία της στην Πάτρα, η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανατροπή του πολιτικού σκηνικού όπου ανέδειξε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη μετά από 49 χρόνια στην Αχαΐα, θα αποτελέσει την εισήγηση του Προέδρου της Οργάνωσης Αντώνη Κουνάβη. Ο Πρόεδρος θα παρουσιάσει και τον απολογισμό των δράσεων ανά τομέα της Οργάνωσης των τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με τα μέλη της ΔΕΕΠ και τους Τομεάρχες. Η Νέα Δημοκρατία, με τη συμβολή των στελεχών και μελών της, πρωταγωνιστεί στη συνέχιση μιας προσπάθειας που ξεκίνησε το 2019 με την πρώτη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για να ξαναχτίσουμε την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος. Για να αλλάξουμε την Ελλάδα, βελτιώνοντας την ζωή των πολιτών, ενισχύοντας την διεθνή εικόνα της χώρας και προστατεύοντας τους πιο αδύναμους συμπολίτες. Η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, στηρίζει την κυβέρνηση μας, που υπηρετεί τις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Ξεκινά εκστρατεία εγγραφής νέων μελών

Με κεντρικό σύνθημα «Συμμετέχουμε σήμερα αλλάζουμε το αύριο», η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, ξεκινά από την προσεχή Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023, τον Δ΄ κύκλο εγγραφής νέων μελών σε ολόκληρο τον νομό. Η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο πατριωτικό μέτωπο ρεαλισμού και προόδου. Δεν είναι απλά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα αλλά το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Με 200.000 ενεργά μέλη εκ των οποίων τα 13000 στην Αχαΐα η Ν.Δ. είναι το κόμμα που εξελίσσεται σε μια Ελλάδα η οποία αναπτύσσεται.

Συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να βελτιώσει την ζωή όλων των Ελλήνων για να οδηγήσουμε τη χώρα με ασφάλεια στο δρόμο της ασφάλειας, της προκοπής και της ευημερίας».Ο Πρόεδρος, Αντωνης Κουναβης τα Μέλη , οι Τομεάρχες της Δ.Ε.Ε.Π. καθώς και τα Δ.Σ. των Επτά Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων μαζί με εθελοντές ξεκινούν από την προσεχή Δευτέρα την εκστρατεία με επισκέψεις – συναντήσεις με πολίτες στις πόλεις και τα δημοτικά διαμερίσματα.Εγγραφές νέων μελών καθώς και ανανεώσεις συνδρομών για το 2023 θα γίνονται καθημερινά και στα γραφεία της ΔΕΕΠ (Κορίνθου 273Γ – 4ος όροφος , 09:30 – 13:30 & 19:00 – 22:00) καθώς και στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις. Παράλληλα όσοι επιθυμούν έχουν την δυνατότητα να εγγράφονται ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του κόμματος (https://members.nd.gr/registration).

Η Νέα Δημοκρατία με το βλέμμα στην ανάπτυξη της οικονομίας και τη σκέψη στην ανακούφιση της κοινωνίας μετατρέπει τα καθημερινά βήματα προς τα εμπρός σε ένα μεγάλο άλμα προς το μέλλον για την Ελλάδα που αξίζουμε.

Η Ελλάδα αλλάζει. Βαδίζει μπροστά. Κοιτάζει Ψηλά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.