Δείτε τι βρέθηκε στην σακούλα που πετάχτηκε σε κάδο – Από χρυσούς σταυρούς μέχρι… χρυσές λίρες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σχεδόν μία ώρα αναζητούσαν οι εργαζόμενοι Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης τη χαμένη σακούλα με τα τιμαλφή και χρυσαφικά που καταλάθος πέταξε δημότης στα σκουπίδια, ψάχνοντας ανάμεσα στον τεράστιο όγκο σκουπιδιών που μετέφερε το απορριμματοφόρο.

Με τον πολίτη που έχασε τα προσωπικά του αντικείμενα να είναι σε κατάσταση σοκ, οι εργαζόμενοι Καθαριότητας άφησαν τη βάρδια τους στη μέση και πήγαν στο Σταθμό Μεταμόρφωσης Απορριμάτων του δήμου για να αδειάσουν τα σκουπίδια προκειμένου να βρουν την πολύτιμη σακούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thesstoday.gr η αξία του περιεχομένου φαίνεται να αγγίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ καθώς η σακούλα περιείχε 14 χρυσούς σταυρούς και άλλα αντικείμενα αξίας, ακόμη και χρυσές λίρες.

Ο επιστάτης Καθαριότητας του δήμου, Βασίλης Κασιρτζίκης, ο οποίος κλήθηκε από τον οδηγό του απορριματοφόρου για να επιβλέπει την επιχείρηση μαζί με την παρουσία της ΕΛΑΣ, μίλησε στο Τhesstoday.gr και δήλωσε ότι “είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε και κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε”. Ο επιστάτης, περιγράφοντας την αγωνία του πολίτη, υπογράμμισε πως δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το γεγονός ότι κατέβηκε για να πετάξει μια σακούλα με σκουπίδια και τελικά κατέληξε να ψάχνει μαζί με την αστυνομία τα χρυσαφικά που είχε στην κατοχή του. “Σε 45 λεπτά βρέθηκε το σακουλάκι και όταν του το παραδώσαμε έμεινε άναυδος και μας ευχαρίστησε για τα αντανακλαστικά μας. Είμασταν πρόθυμοι να βοηθήσουμε και έμειναν όλοι πολύ ευχαριστημένοι”.

Δείτε φωτογραφίες του Thesstoday.gr:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.