Αναστάτωση σε πτήση Παρίσι – Αθήνα: Επιβάτης με το Κοράνι ούρλιαζε και απειλούσε(ΒΙΝΤΕΟ)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αναστάτωση επικράτησε νωρίτερα σε πτήση που απογειώθηκε από το Παρίσι, με προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των επιβατών συμπεριφερόταν παράξενα. Την ώρα που έμπαινε στο αεροπλάνο τραγουδούσε αλλά και φώναζε. Στη συνέχεια άρχισε να φτύνει τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης και ούρλιαζε.

Μάλιστα για λόγους ασφαλείας, το πλήρωμα δεν σέρβιρε φαγητό, για την πιθανότητα να  κάνει χρήση των μαχαιροπίρουνων, τα οποία ούτως ή άλλως είναι πλαστικά, ενώ οι επιβάτες που καθόταν κοντά του μεταφέρθηκαν στην πρώτη θέση και στις θέσεις των αεροσυνοδών, αφού χτυπούσε τα καθίσματα τους.

Ο επιβάτης, κάποια στιγμή εμφάνισε το κοράνι και άρχισε να φωνάζει πως θα ανατινάξει το αεροπλάνο και ότι θα τους τιμωρήσει όλους ο Αλλάχ.

Ο πιλότος και το πλήρωμα και ο επικεφαλής των ιπτάμενων συνοδών, όπως φαίνεται στο βίντεο, αντιμετώπισαν άψογα και με επαγγελματισμό το περιστατικό, ενώ ενημερώθηκε ο πύργος ελέγχου του Ελ. Βενιζέλος.

Η πτήση να προσγειώθηκε κανονικά στην Αθήνα, δίχως να πάει σε κάποιον άλλο αερολιμένα, ενώ στο αεροδρόμιο ο επιβάτης προσήχθη απο την αστυνομία.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία, ο επαγγελματισμός των μελών του πληρώματος ήταν αυτός που συνέβαλε στο να μην δημιουργηθεί πανικός και να κυλήσουν τελικά ομαλά στην πτήση, μέχρι τον τελικό της προορισμό.

 

πηγή flashnews.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.