Άγιος Παντελεήμονας: Πως η αστυνομία έφτασε στην εξιχνίαση της δολοφονίας της τρανς γυναίκας και της σύλληψης του Μπαγκλαντεσιανού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αστυνομία έλυσε το γρίφο της δολοφονίας στον Άγιο Παντελεήμονα της 46χρονης τρανς γυναίκας από την Κούβα και ανακοίνωσε σήμερα (19.7.2023) ότι εξιχνιάστηκε η υπόθεση, ενώ συνελήφθη ο 35χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος είχε προσαχθεί.

Η αστυνομία παρουσίασε σε ανακοίνωσή της και τα βήματα που έγιναν και οδήγησαν στον δράστη της δολοφονίας της τρανς από την Κούβα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όπως ανέφερε η αστυνομία το απόγευμα της 10ης Ιουλίου 2023 η τρανς από την Κούβα εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα όπου διέμενε στον Αγιο Παντελήμονα, έχοντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, την τραχηλική χώρα, στη ραχιαία επιφάνεια, στον αριστερό βραχίονα, στην κοιλιακή χώρα καθώς και στα άνω άκρα.

Το διαμέρισμα ήταν άνω – κάτω. Παρουσίαζε εικόνα εκτεταμένης έρευνας, φαινόταν ότι είχε προηγηθεί πάλη, ενώ υπήρχε πλήθος κηλίδων αίματος.

Ειδική επιχειρησιακή ομάδα της αστυνομίας συνέλεξε από τον τόπο του εγκλήματος διάφορα στοιχεία.

Διαπιστώθηκε η εμπλοκή του 35χρονου

Από την αξιολόγηση των στοιχείων καθώς και την ανάλυση προανακριτικών και εγκληματολογικών δεδομένων, που προέκυψαν με τη συνδρομή του Τμήματος Εξερευνήσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 35χρονου στην υπόθεση.

Ακολούθησαν αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και αμέσως προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον στοιχεία που τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος.

Σε επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.