Σάββας Πούμπουρας: «Τα unfollow με την Ελένη Μενεγάκη είναι από τον Γενάρη»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει για όλα αυτά που έχουν ειπωθεί για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη.

«Γίνεται όλη η ιστορία γι’ αυτό το πράγμα κι έχει γίνει η τρίχα τριχιά τη στιγμή που μούτες (μορφασμούς) έκανα σε όλη μου τη ζωή. Δύο χρόνια στην τηλεόραση με ξέρουν για τις ατάκες μου, για τις γκριμάτσες μου, για όλα αυτά που κάνω, για το πόσο γρήγορα μπορεί να φύγω από την εκπομπή, όταν δοθεί σήμα να φύγουμε… Κάνουμε χαβαλέ. Όλο αυτό το πράγμα που γίνεται, κάνει κακό και σε εμένα, και στην Ελένη και στην εκπομπή. Γιατί πρέπει να ασχολούμαστε όλη την ώρα με αυτό;», είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν τρέχει καμία κατάσταση, όλα είναι μία χαρά. Θα τελειώσει η σεζόν, θα πάω στην ευχή του Θεού και της Παναγίας, οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν τη δουλειά τους… Όλα είναι καλά! Όλο αυτό το πράγμα που γίνεται δεν είναι ωραίο».

«Δεν είναι ωραίο πλέον να βλέπουμε μία κάμερα σε ένα αυτοκίνητο και να πρέπει να μιλάμε όλη την ώρα γι’ αυτό το πράγμα το οποίο είναι μηδαμινής σημασίας. Γιατί δεν αφήνουμε τα πράγματα να σβήσουν όμορφα και ωραία; Τα unfollow με την Ελένη Μενεγάκη είναι από τον Γενάρη, δεν θυμάμαι καν πότε έχουν γίνει. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Έχει τόσα ωραία πράγματα η επικαιρότητα και ασχολούμαστε τώρα με τις μ@@@κίες. Μην ασχολείστε με αυτό το πράγμα, δεν είναι ωραίο για κανέναν. Σας το ζητώ σαν χάρη και μακάρι να ήταν όλες οι κάμερες εδώ για να σας το πω», κατέληξε ο Σάββας Πούμπουρας.

govastileto.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.