Νόρα Βαλσάμη: «Tον αγαπούσα πάρα πολύ»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αγαπημένη ηθοποιός βιώνει δύσκολες στιγμές μετά την απώλεια του συντρόφου της, καθώς και των προβλημάτων με την υγεία της.

Η Νόρα Βαλσάμη και ο Ερρίκος Ανδρέου γνωρίστηκαν το 1966 σε ταινία της Φίνος Φιλμ. Εκείνη ήταν 20 και ανερχόμενη ηθοποιός και εκείνος 30 ετών και υποσχόμενος σκηνοθέτης.

Από τότε δεν χωρίστηκαν ποτέ.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και στο περιοδικό Secret για τη σχέση της με τον αγαπημένο της σύζυγο, την οικογένεια που δημιούργησαν μαζί αλλά και την απώλεια του που της έχει στοιχίσει πολύ.

Η γνωριμία και ο γάμος τους

«Γνωριστήκαμε από τον Φίνο, όταν σκηνοθέτησε με άλλο όνομα τα “Δυο πόδια σ’ ένα παπούτσι”. Δεν του άρεσε το σενάριο και τότε έκανε το “Εκείνος κι εκείνη” με την Καρέζη. Αυτός κι αν ήτανε κουλτουριάρης! Διεύρυνε τις γνώσεις μου για τον κινηματογράφο. Σαν να μορφώθηκα από τον Ερρίκο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Νόρα Βαλσάμη.

Στις 18 Ιουνίου 1973 παντρεύτηκαν και δημιούργησαν μια πολύ όμορφη οικογένεια. Eζησαν κάτω από την ίδια στέγη 50 ολόκληρα χρόνια και απέκτησαν τον γιο τους, που σήμερα είναι 48 ετών. Oσο καιρό ήταν ζευγάρι και δεν ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Νόρα Βαλσάμη δεχόταν συχνά από τους δημοσιογράφους την ερώτηση γιατί καθυστερεί ο γάμος τους και αν νιώθει έτοιμη να παντρευτεί.

Τότε εκείνη αποκρινόταν: «Νομίζετε ότι καθυστερεί; Γιατί, απ’ όσο θυμάμαι, δεν ορίσαμε ποτέ μια ημερομηνία που να την αναβάλουμε. Νιώθω πιο έτοιμη από παλιότερα. Αλλά ποια η βιασύνη να παντρευτεί κανείς; Η πιο ωραία περίοδος είναι αυτή που ζούμε αρραβωνιασμένοι. Δεν ξέρω πώς θα αισθάνομαι σαν σύζυγος».

Την περίοδο που ήταν έγκυος, είχε αναφέρει για το φύλο του μωρού: «Θέλω να βγει αγόρι. Λένε ότι τα αγόρια μοιάζουν στον πατέρα τους. Θέλω, λοιπόν, να είναι αγόρι, για να μοιάσει στον Ερρίκο. Τον αναγνωρίζω όχι απλώς σαν καλύτερο από μένα, αλλά σαν τέλειο, ισορροπημένο άνθρωπο. Πιστεύω πάρα πολύ στη δύναμή του».

Δεν υπάρχει για μένα απώλεια

«Tον αγαπούσα πάρα πολύ. Δεν υπάρχει για μένα απώλεια. Ήταν ένας γλύκας, ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος» ανέφερε στην εφημερίδα η Νόρα Βαλσάμη ενώ δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της, καθώς δεν άντεξε ούτε να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία.

Όσον αφορά την υγεία της, η ίδια περνάει μια περιπέτεια, την οποία θέλησε να μοιραστεί μαζί μας: «Περνάω ήσυχα. Έπεσα κάτω πριν από λίγες ημέρες και χτύπησα τη μέση μου. Είμαι ξαπλωμένη. Δεν μπορώ να μιλήσω». Η τηλεόραση για εκείνη είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν, αφού δηλώνει ότι δεν την απασχολεί καθόλου. «Δεν βλέπω τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Φτιάχνω κρέμες».

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.