Ιωάννα Τούνη: Απαντάει στα αρνητικά σχόλια για τον δημόσιο θηλασμό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα μοναδικό ταξίδι στην Γαλλική Ριβιέρα απόλαυσε πριν λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον μονάκριβο γιο της και την κολλητή της φίλη, Στέλλα Πάσαρη.

Και σε αυτό το ταξίδι, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο επίκεντρο των σχολιαστών του Twitter, οι οποίο μάλιστα, την βομβάρδισαν με αρνητικά σχόλια όταν δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου θηλάζει τον γιο της σε δημόσιο χώρο.

Το παρακάτω βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις και το hashtag #Τουνη πήρε… φωτιά στο twitter. Κάποιοι επικρότησαν την κίνησή της να θηλάσει δημόσια κι άλλοι την αποδοκίμασαν.

Το πρωί της Τρίτης 4/7, η Ιωάννα Τούνη, μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, θέλησε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε λέγοντας:

«Ώπα twitter ήσυχα! Παιδιά, κράζετε αν οι μαμάδες δεν θηλάζουν και δίνουν σκόνη, κράζετε αν οι μαμάδες θηλάζουν, κράζετε, κράζετε και άλλη δουλειά δεν έχετε. Sorry αλλά καθόλου δεν με απασχολεί. Να θηλάζετε απενοχοποιημένα όπου θέλετε, δεν με νοιάζει καθόλου» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη και έγραψε:

Φτάνει πια αυτό το αστειάκι που κάνετε τις μαμάδες να νιώθουν ντροπή και ενοχικά για το πιο απλό πράγμα. Να ταΐσουν το παιδί του».

govastileto.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.