Το «τερμάτισε» η γυναίκα που παντρεύτηκε κούκλα…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρωτοσέλιδο και viral έχει γίνει μια γυναίκα από την Βραζιλία. Η Meirivone Rocha Moraes τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, όταν αποφάσισε να προχωρήσει σε γάμο με την πάνινη κούκλα της.

Μάλιστα, το είχε προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω, όταν είχε ισχυριστεί ότι ο «σύζυγός» της Marcelo την είχε απατήσει και ότι ο ερχομός του δεύτερου παιδιού της θα έσωζε τον γάμο τους!

Η Meirivone Rocha Moraes «χτύπησε» εκ νέου. Αυτή τη φορά ισχυρίζεται ότι έκοψε το μόριο του συζύγου της, δηλαδή της πάνινης κούκλας επειδή την απάτησε ξανά.

Σαν να μην έφτανε αυτό, λέει ότι ο Marcelo κοιμάται στον καναπέ, προφανώς για τιμωρία. «Μου έστειλε μήνυμα ένα βράδυ και παραδέχθηκε ότι με απατά. Εκείνο το βράδυ έγιναν πολύ άσχημα πράγματα και τον έβαλα να κοιμηθεί στον καναπέ».

Η τιμωρία κορυφώθηκε όταν η Meirivone αποφάσισε να του αφαιρέσει το μόριο. «Είναι ένα λευκό ερωτικό βοήθημα, με μήκος 16 εκατοστά. Έτσι αποφάσισα να του το αφαιρέσω. Το έχω ξανακάνει. Φοβάμαι ότι άλλες γυναίκες θα θέλουν να αγγίξουν το μόριο του Marcelo, γι αυτό και το βάζω στο συρτάρι όταν βγαίνουμε έξω. Έτσι δεν υπάρχει πιθανότητα να τον ποθήσουν άλλες γυναίκες», είπε.

Τέλος η Βραζιλιάνα συμπλήρωσε ότι ο Marcelo την έχει απατήσει και στο παρελθόν. «Την τελευταία φορά βρήκα ένα ροζ εσώρουχο. Έμαθα ότι ο Marcelo ήταν με άλλη γυναίκα, αλλά όταν ρώτησα με ποια, δεν μου απάντησε. Είναι άτακτος, κυνηγάει γυναίκες και μετά μου λέει ψέματα ότι δεν συμβαίνει τίποτα».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.