Ο πιο τυχερός οδηγός στο Κίεβο: Γλίτωσε την τελευταία στιγμή από πύραυλο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό, ένας οδηγός στο Κίεβο γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τον θάνατο. Η συγκλονιστική στιγμή συνέβη όταν ένας ρωσικός πύραυλος, που προοριζόταν για διαφορετικό στόχο, προσγειώθηκε απροσδόκητα λίγα εκατοστά μακριά από το αυτοκίνητο του οδηγού, αποφεύγοντας οριακά την τραγική κατάληξη.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε εν μέσω της κλιμακούμενης έντασης μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Καθώς οι στρατιωτικές δραστηριότητες εντείνονταν στην περιοχή, η απειλή των πυραύλων και των βλημάτων επισκιάζει τις ζωές όσων κατοικούν στις πληγείσες περιοχές. Ωστόσο, κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει την ακριβή σειρά γεγονότων που θα οδηγούσε σε ένα τόσο αξιοσημείωτο παρ’ ολίγον ατύχημα.

Ο οδηγός, που απλώς ακολουθούσε την καθημερινή του ρουτίνα, βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Χωρίς να το γνωρίζει, ένας ρωσικός πύραυλος, που προοριζόταν πιθανότατα για άλλον στόχο, παρέκκλινε από την τροχιά του και εκσφενδονίστηκε προς το έδαφος με καταστροφική δύναμη. Ο πύραυλος προσγειώθηκε επικίνδυνα κοντά στο αυτοκίνητο, αλλά ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκε ο οδηγός.

Το συγκλονιστικό περιστατικό καταγράφηκε από διάφορες κάμερες παρακολούθησης και γρήγορα διαδόθηκε σε όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Το υλικό απεικονίζει το τεράστιο μέγεθος της σύγκρουσης του πυραύλου και την επακόλουθη καταστροφή που προκάλεσε στην άμεση περιοχή.

Μετά το περιστατικό, οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για να προσδιορίσουν τις ακριβείς συνθήκες της απόκλισης του πυραύλου. Το γεγονός ενέτεινε περαιτέρω τη διεθνή ανησυχία για την κλιμάκωση των εντάσεων στην περιοχή και υπογράμμισε την επείγουσα ανάγκη για διπλωματικές λύσεις ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω απώλειες και καταστροφές.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.