Νατάσσα Μποφίλιου: «Δεν έχουμε σκοπό να πενθούμε, ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Λόγω του τριήμερου Εθνικού Πένθους για το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που ακύρωσαν ή ανέβαλαν τις προγραμματισμένες συναυλίες και παραστάσεις τους.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, προφανώς η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην τραγωδία της Πύλου, αναφέροντας και τον λόγο που επέλεξε να κάνει κανονικά τη συναυλία της.

«Δεν είναι η αποχή. Για μας η διαμαρτυρία είναι η θέση και η στάση ζωής» ανέφερε χαρακτηριστικά η ερμηνεύτρια, καθώς το κοινό φώναζε «μπράβο».

«Σκεφτόμαστε ότι δεν έχουμε σκοπό, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα, που τίποτα δεν έχουν σαν αποτέλεσμα. Δεν έχουμε σκοπό να πενθούμε τρεις ημέρες. Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες. Κρατάει, μαζί με τη δέσμευσή μας, ότι θα παλεύουμε όλη μας τη ζωή δίκαιους αγώνες για έναν άλλο κόσμο, που μέσα στη θάλασσα, το μόνο που θα συμβαίνει, είναι να κολυμπάμε και να σκεφτόμαστε καλύτερα τον εαυτό μας και όχι να πνίγουμε ανθρώπους, με τις χυδαίες και ελεεινές πολιτικές που επιλέγουμε», ακούγεται να λέει με πάθος η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Αυτή είναι η δική μας η διαμαρτυρία» κατέληξε η τραγουδίστρια, ενώ το κοινό την αποθέωσε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.