Μητσοτάκης στο TikTok: Η τούμπα, τα ντολμαδάκια και το βρίσιμο της Μαρέβας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πιο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στη πλατφόρμα του TikTok, απαθανατίζει στιγμές από την προεκλογική του εκστρατεία, λίγες μέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές.

Μετά το viral haul και την ατάκα «ώπα Φαίδων», ο πρόεδρος της ΝΔ «ξαναχτυπά» στο TikTok. «Αυτό το βίντεο είναι ο ορισμός του ”Watch till the end’‘», γράφει στη λεζάντα τού σχεδόν 1,5 λεπτού βίντεο, προϊδεάζοντας τους ακολούθους ότι στο τέλος είναι το καλό!

Το GRWM του Κυριάκου Μητσοτάκη περιλαμβάνει σημειώσειςμαντήλιχτένα και νερό.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο πρόεδρος της ΝΔ διηγείται μια «άσχετη», όπως σχολιάζει ιστορία, λέγοντας ότι στα κινητά υπάρχει ένα alert το οποίο στέλνει ειδοποίηση ότι κάτι συνέβη όταν κάνει ποδήλατο ή σκι. Ένα τέτοιο μήνυμα έλαβε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η οποία άρχισε να αναζητεί τον σύζυγό της.

«Και τρελαίνεται τελείως και με παίρνει και μου πατάει ένα βρίσιμο», περιγράφει ο κ. Μητσοτάκης.

Άλλο καρέ δείχνει στιγμιότυπο από την περιοδεία του, όπου εκμυστηρεύεται ότι μπερδεύουν τα αυτοκίνητα και πάντα «κοιτάνε το λάθος αυτοκίνητο». «Για κάποιο λόγο πάντα πάνε στο πίσω δεν ξέρω γιατί, έχει πιο σκούρο χρώμα μάλλον», λέει.

Οι «κομμένες» σκηνές του Κυριάκου Μητσοτάκη

Λίγο πριν το τέλος αυτού του τελευταίο backstage βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει και στιγμιότυπα που κόπηκαν. Αυτά περιλαμβάνουν ένα «cringe», όπως το χαρακτηρίζει μία από τις κόρες του, το αστείο με το TikTok… tictac, αλλά και τσιμπήματα στα μάγουλα από την οικογένεια Μητσοτάκη.

Το βίντεο κλείνει με τον ίδιο να απευθύνεται σε μια μερίδα νεαρών, όπου τους ρωτάει «Ποιο είναι το αγαπημένο μου φαγητό;». Τότε τα παιδιά φωνάζουν «Ντολμαδάκια». Ο πρόεδρος της ΝΔ, ικανοποιημένος από την απάντηση των παιδιών, αποχωρεί ενώ στο προσκήνιο ακούγεται ένα από τα πιο διάσημα τραγούδια του Snoop Dogg σε συνεργασία με τον Dr. Dre «Still D.R.E». Κομμάτι που έχει συνδεθεί με εκατομμύρια meme στο κόσμο του διαδικτύου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.