Συγκρίνοντας πολιτικές…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Η γνωστή γιατρός και υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αδαμοπούλου, με αφορμή τους θανάτους της 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη και της 63χρονης στην Κω, που συγκλόνισαν όλη τη χώρα, διότι σχετίζονται άρρηκτα με τις ελλείψεις στη δημόσια Υγεία, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο fb:
Στο νησί της Κω …
Επί ΣΥΡΙΖΑ τα ασθενοφόρα έβγαιναν σε βάρδιες 2 -2 – 1 (πρωί, απόγευμα, βράδυ) και υπήρχαν 6 μόνιμοι και 9 συμβασιούχοι ΕΚΑΒίτες πλήρωμα , ενώ επι ΝΔ 1- 1- 1 με μόνο 8 άτομα πλήρωμα που δουλεύουν ουσιαστικά χωρίς ρεπό.
Αττική …
Επι ΣΥΡΙΖΑ : 65 ασθενοφόρα επειγόντων, 9 κινητές μονάδες , 10 για μεταφορά χρόνιων περιστατικών (σε πρωινή και αλλά τόσα σε απογευματινή βάρδια ) σύνολο 84 ασθενοφορα
Επί ΝΔ του Κ. Πλεύρη: 42 επειγόντων , 6 κινητές μονάδες, 4 για χρόνια περιστατικά = 52 συνολικά ασθενοφορα …
( η βραδινή βάρδια είχε και έχει τα ίδια συνολικά ασθενοφόρα)
Σε όλη την Ελλάδα …
Τα τελευταία χρόνια έχουν αποχωρήσει 560 άτομα και ΚΑΜΙΑ πρόσληψη μόνιμων , ενώ επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάνω από 250 οι προσλήψεις μόνιμων , ενώ ξεκίνησαν οι συμβάσεις επικουρικών που όμως επί ΝΔ δεν συνέχισαν σε επαρκή βαθμό ώστε να καλύψουν τα κενά ( κενές υποσχέσεις Μητσοτακη τον Ιούνιο 2022).
Παρα πολλά ασθενοφόρα είναι απενεργοποιημένα από βλάβες , καθώς η Τεχνική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ έχει ουσιαστικά διαλυθεί, και παράλληλα υπάρχουν καινούργια ασθενοφόρα και από δωρεές ( και επι των ημερών μας από το ίδρυμα Νεάρχου , ιδιωτών κλπ) , τα οποία μένουν ακίνητα λογω έλλειψης πληρωμάτων.
Επειδή ακούσαμε ότι τα ίδια συνέβαιναν πάντα, απλώς δεν «τύχαινε»να πεθάνει κάποιος σε καρότσα 😡….και ότι η ΝΔ δεν είχε χρήματα…. 🤬
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.