Τι άνθρωποι είστε εσείς;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο γνωστός Πατρινός εκπαιδευτικός Στέλιος Παλαρμάς έγραψε στο fb, στον απόηχο της αυτοκτονίας του συμπολίτη μας Ντένι Δεσποτόπουλου:

Αφού έχουν περάσει κάποιες μέρες και έχει καταλαγιάσει ο θυμός και η οργή που ένιωσα για όσα διάβασα θέλω να πω κάποια πράγματα για όσα γράφτηκαν για τον θάνατο ενός παιδικού μου φίλου.
Ξεκινώ με ένα αμείλικτο ερώτημα :
Τι άνθρωποι είστε εσείς?
Και απευθύνομε σε αυτούς που λίγες ώρες μετα την τραγική απόφαση ενός ανθρώπου έτρεξαν να κάνουν πολιτική σπέκουλα με τον θάνατό του.
Τι άνθρωποι είστε εσείς που δεν σας νοιάζει ότι υπάρχουν άνθρωποι φίλοι οικογένεια , που πονάνε που σπαράζουν και το τελευταίο που θέλουν να ακούσουν είναι αυτά που γράφατε.
Όταν οι φίλοι του είχαμε πάθει σοκ από την απόφαση του γνωρίζοντας το γιατί, εσείς γράφατε για συμβασιούχο που αυτοκτόνησε γιατί δεν έγινε δεκτή η προσφυγή.
Ανθρώπινα θα σας πω πήγα να σπάσω το κινητό ήθελα να βγω και να βρίσω αλλά σεβάστηκα την μνήμη του την οικογένεια του και δεν το έκανα.
Όσοι το κάνατε αυτό ούτε τους εργάτες εκπροσωπείτε ούτε τον τύπο. Εκπροσωπείτε ότι πιο νοσηρό και ξεδιάντροπο μπορεί να φαντασθεί ο ανθρώπινος νους.
Δεν είναι όλα για πούλημα και πολύ περισσότερο ο ανθρώπινος πόνος.
Ο ίδιος σας τα έγραφε πολλές φορές στο προφίλ του.
Με τσάκισε η επιλογή του να μην δώσει παλι την μάχη για να είναι μαζί μας αλλά την σέβομαι.
Και σταματάω εδώ .
Και στο ερώτημα:
Τι άνθρωποι είστε εσείς?
Απαντάω με ερώτημα:
Είστε άνθρωποι?
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.