Ρουντ – Ζβέρεφ 3-0: Στον τελικό του Roland Garros ο Νορβηγός με αψεγάδιαστη εμφάνιση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στον τελικό του Roland Garros προκρίθηκε ο Κάσπερ Ρουντ. Ο Νορβηγός επικράτησε 3-0 σετ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (11/06, 16.00) τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αυτός είναι ο τρίτος τελικός του σε Grand Slam και ο δεύτερος διαδοχικός του στο γαλλικό όπεν όπου πέρσι αντιμετώπισε τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Το ματς: Από την αρχή του αγώνα ο Κάσπερ Ρουντ ήταν εκείνος που έδειξε να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και να έχει τις λύσεις απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Στο πρώτο σετ ο Νορβηγός μπήκε με break για να προηγηθεί με 2-0. Ο Ζβέρεφ το πήρε αμέσως πίσω, όμως αυτό ο Νορβηγός έκανε και άλλο αμέσως και έπειτα κράτησε το σερβίς του για να προηγηθεί με 4-1.

Έπειτα έλεγξε απόλυτα το σετ, ο Ζβέρεφ είχε μία ακόμα ευκαιρία για break και δεν την εκμεταλλεύτηκε με τον Ρουντ να κλείνει το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν πιο απλά. Ο Γερμανός είχε ξανά την ευκαιρία να σπάσει το σερβίς του Ρουντ, αλλά δεν τα κατάφερε. Αντίθετα, ο Νορβηγός στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε έφτασε στο break και έπειτα έκλεισε το σετ με 6-4.

Με την ψυχολογία στα ύψη ο Κάσπερ Ρουντ κυριάρχησε και στο τρίτο σετ. Ο Νορβηγός έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο κορτ απέναντι στον εμφανώς απογοητευμένος Αλεξάντερ Ζβέρεφ και έκλεισε το ματς με 6-0.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.