Ρονάλντο: “Θα συνεχίσω στη Σαουδική Αραβία, το πρωτάθλημα μπορεί να μπει στα top-5 του πλανήτη”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να μη θέλει να συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία και υποστήριξε ότι θα παραμείνει στην Αλ Νασρ και θα κυνηγήσει του χρόνου αυτό που δεν κέρδισε φέτος, το πρωτάθλημα.

“Είμαι χαρούμενος εδώ, θέλω να συνεχίσω και θα συνεχίσω. Κατά τη γνώμη μου, αν συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά που θέλουν να κάνουν εδώ, για τα επόμενα πέντε χρόνια, νομίζω ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μπορεί να γίνει ένα από τα top-5 του κόσμου”, δήλωσε στο κανάλι της λίγκας.

“Θα είμαι μέρος του κόσμου σας, της κουλτούρας σας. Θα είμαι εδώ, ελπίζω να κάνω τον κόσμο να το απολαύσει μέσα από τα παιχνίδια, την απόδοσή μου και να κερδίσω πράγματα, αλλά και πάλι, σας ευχαριστώ για το καλοσώρισμα. Θα προσπαθήσω να δώσω ό,τι καλύτερο έχω κατά τη διάρκεια που θα βρίσκομαι εδώ”.

“Η προσδοκία μου ήταν λίγο διαφορετική για να είμαι ειλικρινής. Περίμενα να κατακτήσω κάτι φέτος, αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως νομίζουμε ή όπως θέλουμε. Μερικές φορές χρειαζόμαστε πάθος, συνέπεια και επιμονή για να πετύχουμε καλύτερα πράγματα”.

“Οπότε, ακόμα πιστεύω ότι του χρόνου θα βελτιωθούμε αρκετά. Ας πούμε ότι τους τελευταίους 5-6 μήνες η ομάδα έχει βελτιωθεί αρκετά, ακόμα και στο πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες έχουν βελτιωθεί. Χρειάζεται χρόνος μερικές φορές, όμως αν πιστεύεις και θεωρείς ότι είναι ο στόχος σου, νομίζω πως όλα είναι δυνατά”.

“Περίμενα να κατακτήσουμε κάτι φέτος, αλλά δεν το κάναμε. Του χρόνου είμαι πραγματικά θετικός και πεπεισμένος ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και θα πάμε καλύτερα. Οπότε, αφήστε μας να το πιστεύουμε και να δουλεύουμε πάνω σε αυτό”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.