Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Δεν θα αλλάξουμε τον κόσμο, αλλά θα προσπαθήσουμε κι αυτή είναι μία επιτυχία”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συγκινημένος όταν αναφέρθηκε στη μητέρα και στον πατέρα του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης (27/6) στο φιλανθρωπικό event του Charles Antetokounmpo Family Foundation.

Στην Ελλάδα βρίσκονται εδώ και αρκετές εβδομάδες, για να συνδυάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τη δουλειά, όμως το βράδυ της Τρίτης (27/6) οι αδελφοί Αντετοκούνμπο διοργάνωσαν μία πολύ όμορφη βραδιά στο Γκολφ της Γλυφάδας. Μίλησαν για το Charles Antetokounmpo Family Foundation και συγκινήθηκαν, με τον Γιάννη να είναι πολύ συγκινημένος όταν αναφέρθηκε στους γονείς του, στη μητέρα του και στον πατέρα του, τους οποίους ευχαρίστησε για όσα του πρόσφεραν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

“Είναι προφανώς ένα πολύ σπέσιαλ βράδυ. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μη συγκινηθώ. Όταν έχω την οικογένειά μου μαζί μου και μιλάω για τη ζωή μας, πάντα συγκινούμαι. Δεν θέλω να σας ντροπιάσω. Είναι ένα σπέσιαλ βράδυ, μακάρι ο πατέρας μου να ήταν απόψε μαζί μας για να δει τι έχουμε καταφέρει. Ποτέ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, δεν πίστευα ότι θα βρισκόμαστε σε έναν χώρο σαν αυτόν, με την οικογένειά μου, να μιλάμε, να εμπνέουμε, να δημιουργούμε ευκαιρίες για άλλους.

Εκπροσωπούμε τη μητέρα μου και τον πατέρα μου με τον καλύτερο τρόπο. Λατρεύουμε το μπάσκετ, αλλά δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα αγγίζουμε τις ζωές άλλων ανθρώπων. Είμαι τόσο περήφανος για τα αδέλφια μου. Δεν το βλέπεις συχνά, μία οικογένεια να είναι τόσο κοντά, να τσεκάρει ο ένας τον άλλο καθημερινά. Είμαι περήφανος γι’ αυτούς, για την οικογένειά μου. Όλα αυτά δεν θα γίνονταν χωρίς τη μητέρα μου και χωρίς τον πατέρα μου.

Σας ευχαριστώ που ήρθατε απόψε, που βοηθάτε για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Έχουμε τις καλύτερες προθέσεις στην καρδιά μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Δεν θα αλλάξει η οικογένεια Αντετοκούνμπο τον κόσμο, όμως θα προσπαθήσουμε κι αυτή είναι μία επιτυχία”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.