Η Βίβιαν Σαμούρη στην εκδήλωση ευαισθητοποίηση για τη νόσο του Crohn

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, παραβρέθηκε χθες το απόγευμα, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή, στην εκδήλωση ευαισθητοποίησης, που διοργάνωσε χθες το απόγευμα στην διασταύρωση των πεζοδρόμων Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου, το Σωματείο Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολλίτιδα Αχαΐας, με θέμα: «Γνώρισε τις ιδιοπαθείς φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου».

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, αλλά και η καθοδήγηση των ασθενών σε ό,τι αφορά την πρόληψη, αλλά και τα δικαιώματά τους.

353007506.jpg

«Έχει μεγάλη σημασία η ενημέρωση και κατ’ επέκταση η έγκαιρη διάγνωση, για μια νόσο που δεν είναι ορατή, προκαλείται και από την ανασφάλεια σε όλα σχεδόν τα επίπεδα της καθημερινότητάς μας  και ταλαιπωρεί πολλούς συμπολίτες μας», τόνισε η Αντιδήμαρχος σε δήλωσή της και συμπλήρωσε: «Το Σωματείο Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολλίτιδα Αχαΐας, παλεύει με συνέπεια για τα δικαιώματα των πασχόντων συμπολιτών μας.

Παλεύει να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία, αλλά και για να προσφέρει στα άτομα που πάσχουν από ιδιοπαθείς φλεγμονώδεις νόσους πληροφόρηση προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους σε όλα τα επίπεδα καθώς επίσης και πολύτιμες γνώσεις για καινοτόμες θεραπείες. Στον αγώνα τους αυτόν, η Δημοτική Αρχή, παραμένει στο πλευρό του, όπως και όλων των ευάλωτων ομάδων της πόλης μας με κάθε μέσον και δυνατότητα που διαθέτει».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.