Στο ΚΕΘΕΑ Πάτρας ο Γιώργος Παπανδρέου – Το πρόγραμμα του για σήμερα Σάββατο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε χθες το ΚΕΘΕΑ -ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ Πάτρας.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, ενημερώθηκε από την υπεύθυνη προγραμμάτων απεξάρτησης κ. Ελευθερία Παππά, σχετικά με τον ρόλο του κέντρου υποστήριξης ΚΕΘΕΑ στην Πάτρα, το οποίο επιτελεί σπουδαίο έργο σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι βιώνουν  διάφορες μορφές εξάρτησης.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, εξέφρασε την άποψη, ότι πρέπει να ενισχυθεί η αξία της πρόληψης και να δημιουργηθεί ένα συγκροτημένο πλαίσιο ενδυνάμωσης των εκπαιδευτικών στο ζήτημα της πρόληψης, σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
Τέλος, επισήμανε την ανάγκη να υποστηριχθεί μία ισχυρά στελεχωμένη δομή, που θα προσφέρει συνολικές υπηρεσίες απεξάρτησης, με στόχο την ουσιαστική επανένταξη  των εξαρτημένων ατόμων στην κοινωνία αλλά και την επωφελή καθώς και ενεργή συμμετοχή τους στην πραγμάτωση όλων των δικαιωμάτων τους

 

Ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, σήμερα, Σάββατο 10  Ιουνίου 2023, θα έχει το ακόλουθο πρόγραμμα:

Στις 10:00 πμ, θα περιοδεύσει στα Καλάβρυτα.

Στις 12:00, θα ακολουθήσει περιοδεία του στην περιοχή της Κλειτορίας.

Την ίδια ημέρα στις 21:30, θα παρευρεθεί σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στον Ριόλο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.