Ποιος είναι ο 29χρονος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο χθες στην Ανδραβίδα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο 29χρονος Κύριλλος Χρυσαφίδης από τη Γλυφάδα Αττικής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Νέα τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο χθες το μεσημέρι, με έναν μοτοσικλετιστή να τραυματίζεται θανάσιμα, μετά από σύγκρουση με ΙΧΕ, στην επαρχιακή οδό Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Πρόκειται για τον 29χρονο Κύριλλο Χρυσαφίδη, από τη Γλυφάδα Αττικής, ο οποίος εργαζόταν ως σεφ σε παιδικό σταθμό της Ηλείας.

Ο νεαρός οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και συγκρούστηκε βίαια με όχημα.

Aποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο άνδρας να εκτιναχθεί στην άσφαλτο, ενώ η μοτοσικλέτα του έπεσε σε αρδευτικό κανελέτο πλησίον του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει τον 29χρονο στη ζωή, όμως μέσα σε λίγα λεπτά ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του.

Όσο αφορά τις συνθήκες του δυστυχήματος, οι μαρτυρίες αναφέρουν πως ο άτυχος νεαρός επιχείρησε να προσπεράσει από τα δεξιά το αυτοκίνητο που προπορευόταν, το οποίο την εκείνη στιγμή ετοιμαζόταν να στρίψει προς την ίδια κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να σημειωθεί η μοιραία σύγκρουση.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο βασικός μάρτυρας, ο οποίος έφυγε από το σημείο, αναζητούνταν από τις αρχές για να δώσει κατάθεση σχετικά με το δυστύχημα, τα αίτια του οποίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας.

https://www.patrisnews.com/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.