Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Σύσκεψη εργασίας για βελτίωση λειτουργίας υπηρεσιών του αγροτικού τομέα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σύσκεψη εργασίας με στόχο την συνεχή βελτίωση της λειτουργίας των υπηρεσιών που άπτονται του αγροτικού τομέα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρου Βασιλόπουλου την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στο γραφείο του στην Π.Ε Ηλείας.

Συμμετείχαν ο Γενικός διευθυντής Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σταύρος Βέρρας και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Σπύρος Παπασπύρου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το νέο οργανόγραμμα με τις αλλαγές που επήλθαν στις υπηρεσίες και ο συντονισμός τους ώστε καθημερινά να παράγονται τα επιθυμητά αποτελέσματα με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Προτεραιότητα επίσης αποτελεί η στελέχωση των υπηρεσιών με επιστημονικό προσωπικό λόγω αποχωρήσεων συνταξιοδότησης ενώ εξετάστηκαν ακόμη ζητήματα για κοινό δίαυλο καθημερινής επικοινωνίας στις τρείς Περιφερειακές Ενότητες Αχαϊας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ Βασιλόπουλος δήλωσε τα εξής: « Ήταν μια ουσιαστική συνάντηση εργασίας αυτή που έγινε σήμερα στον Πύργο για να εξετάσουμε με τον κ Βέρρα και τον κ Παπασπύρου ζητήματα σχετικά με το νέο οργανόγραμμα της Περιφέρειάς μας. Επιδίωξή μας είναι η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.