Πάτρα: Μπαράζ ελέγχων χθες βράδυ για ηχορύπανση από την Αστυνομία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στη σύλληψη τριών ατόμων για ηχορύπανση προχώρησε το βράδυ η Αστυνομία στην Πάτρα. Οι δύο περιπτώσεις αφορούσαν καταστήματα και η τρίτη πολιτιστική εκδήλωση. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε με ηχόμετρο, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική, η ένταση της οποίας υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε με ηχόμετρο, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο αναπαράγονταν μουσική από ζωντανή ορχήστρα, η ένταση της οποίας υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχε διοργανώσει πολιτιστική εκδήλωση, κατά την οποία αναπαράγονταν μουσική από ορχήστρα με μουσικά όργανα, με την χρήση ενισχυτή και ηχείων, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η κοινή ησυχία των περιοίκων».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.