Πάτρα: Ο καιρός σήμερα Πέμπτη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συννεφιασμένος θα είναι σήμερα Πέμπτη ο καιρός στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ωστόσο θα υπάρχουν και μικρά ιαστήματα ηλιοφάνειας,

Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 29 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 70%.

Αναλυτικά:

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις, παροδικά πιο αυξημένες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή και καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 29-30 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 10 έως 29 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 26-28 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο αναμένονται γενικά βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.