Πάτρα: Ο καιρός σήμερα Παρασκευή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλές καιρικές συνθήκες και ζέστη προβλέπεται για σήμερα Παρασκευή και για το επόμενο διήμερο στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη σήμερα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, με την θερμοκρασία να φθάνει τους 30 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 70%.

Το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα θα επικρατήσει λιακάδα με μικρά διαστήματα συννεφιάς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 30 βαθμούς.

Αναλυτικά:

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις, παροδικά πιο αυξημένες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή και καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 26-27 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 11 έως 31-32 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 29-30 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 28-30 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.