Ιόνια Οδός: Σε ισχύ από χθες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ισχύ τέθηκαν από χθες, Τετάρτη 7 Ιουνίου οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας, στον αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός, για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, για την πρώτη φάση εργασιών, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 20,765οχλμ. έως το 21,78οχλμ., με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Για τη δεύτερη φάση εργασιών, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα (20,765οχλμ. έως το 21,78οχλμ.), με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Play
Fullscreen
(f

Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο: Για την πρώτη φάση εργασιών θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 22,19οχλμ. έως το 21,17οχλμ., με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Για τη δεύτερη φάση εργασιών θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα (22,19οχλμ. έως το 21,17οχλμ.), με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το μέγιστο επιτρεπτό πλάτος διέλευσης οχημάτων είναι 3,5μ αμφίπλευρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας για όσο διαρκούν οι εργασίες. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.