Με επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πάτρας – ΦΩΤΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Ιουνίου, η αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή των δύο Προνηπιακών Τμημάτων του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πάτρας.

Η εκδήλωση είχε ως θέμα: «Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο». Την προετοιμασία των παιδιών, είχαν οι παιδαγωγοί: Σταυρούλα Ντελιοπάκη και Διονυσία Παναγάκη, για το Προνήπιο 1 και οι: Αναστασία Πάντο και Παναγιώτα Τόγια, για το Προνήπιο 2.

Η εκδήλωση ανέδειξε την παιδαγωγική ποιότητα στην εκπαίδευση, που γίνεται καθημερινά με ευθύνη του Δ.Σ. και ιδιαίτερα της Αντιπροέδρου, Ελένης Γκανά και της Διευθύντριας Μαρίας Τριπολιτσιώτη.

Στην γιορτή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων και μέλος του Δ.Σ., η Αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη, η Αντιπρόεδρος Ελένη Γκανά και τα μέλη του Δ.Σ., Κατερίνα Τσεκούρα, Νίκη Λέφα και Παντελής Βακάλογλου.
Την εκδήλωση άνοιξε η κα Γκανά, η οποία, αφού ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Δημοτικού Βρεφοκομείου για την ποιότητα της δουλειάς τους, ανέδειξε το πλαίσιο λειτουργίας και την συμβολή όλων όσων στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και ιδιαίτερα των γονιών των παιδιών, με τους οποίους υπάρχει υψηλό επίπεδο συνεργασίας.

Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε:
«Το Δημοτικό Βρεφοκομείο, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας, μετά από προσπάθειες χρόνων που καταβάλουμε, απ’ την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως Δημοτική Αρχή, βρίσκονται σήμερα σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο λειτουργίας, παρά την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωσή τους. Χρειάζεται ενωμένοι όλοι, να απαιτήσουμε και να διεκδικήσουμε επαρκή χρηματοδότηση για τις ανάγκες του Δήμου, όπως προβλέπεται νομοθετικά.
Δεν πρέπει να δεχόμαστε τα χρήματα για τις ανάγκες των παιδιών μας, να δίνονται ως ενίσχυση στους δήθεν επενδυτές, που χτίζουν την ατομική τους ευτυχία. Να στελεχωθούν ο Δήμος και το Βρεφοκομείο, με μόνιμο προσωπικό».

Ο Δήμαρχος Πατρέων, συνεχάρη για μια ακόμη φορά τους εκπαιδευτικούς και γενικά, όλους τους εργαζόμενους του Δημοτικού Βρεφοκομείου, για την προσφορά τους και το έργο τους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.