Δυτ. Ελλάδα: Πέταξαν κουτάβι σε κάδο απορριμμάτων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα δυσάρεστα επεισόδια με τα σκυλιά φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό, αφού ένα ακόμα περιστατικό έλαβε χώρα –αυτή τη φορά στη Νότια Ηλεία και συγκεκριμένα τη Ζαχάρω– με ένα μικρό κουτάβι να πέφτει θύμα εγκατάλειψης από τον ασυνείδητο ιδιοκτήτη του, ο οποίος προχωρώντας σε μια απαγορευτική και εγκληματική ενέργεια το πέταξε εντός κάδου απορριμμάτων.

Ειδικότερα, το περιστατικό που προκαλεί οργή στο φιλοζωικό κόσμο της περιοχής και του νομού γενικότερα, έγινε γνωστό χθες μέσω κοινοποίησης που υπήρξε από φιλόζωη της περιοχής, της Ρένας Σπηλιοπούλου. Συγκεκριμένα, όπως η ίδια αποκάλυψε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, το κουτάβι εντοπίστηκε πεταμένο μέσα σε κάδο απορριμμάτων στο Μπισχίνη και συγκεκριμένα στη διασταύρωση Μαυρομάντηλα, ενώ εστίασε και στην επιδίωξη του ασυνείδητου ιδιοκτήτη του σκυλιού που στόχο είχε να το σκοτώσει.

«Πριν λίγο ενημερώθηκα για κουτάβι πεταμένο μέσα σε κάδο στο μπισκινέικο δρόμο, συγκεκριμένα στη διασταύρωση Μαυρομάντηλα! Κάποιος σήμερα το πρωί πέταξε το κουτάβι εκεί με σκοπό να βρει φρικτό θάνατο! Γιατί ρε παιδιά; Γιατί; Εννοείται το βγάλαμε από τον κάδο και ψάχνουμε υιοθεσία», τόνισε η ίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κουτάβι διασώθηκε χάρη στον έγκαιρο εντοπισμό του και τώρα οι φιλόζωοι της περιοχής βρίσκονται σε προσεκτική αναζήτηση νέου και φιλόζωου ιδιοκτήτη προκειμένου να δοθεί για υιοθεσία.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.