Δυτ. Ελλάδα: Απολογείται σήμερα ο 46χρονος που μαχαίρωσε θαμώνα καφετέριας όταν τον παρατήρησε γιατί ουρούσε σε σιντριβάνι!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα Πέμπτη ο 46χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς μαχαίρωσε θαμώνα καφετέριας επειδή του έκανε παρατήρηση γιατι ουρούσε σε δημόσια θέα, σε πλατεία του Αγρινίου!

Ολα συνέβησαν προ ημερών σε καφετέρια του Αγρινίου όταν το θύμα ήλθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον δράστη, όταν τον είδε να ουρεί μέσα στο σιντριβάνι που βρίσκεται στο σημείο.

Τότε ο 46χρονος έφυγε από την καφετέρια και επέστρεψε κρατώντας ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στον 56χρονο θαμώνα τραυματίζοντας τον στον θώρακα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να χρειαστεί να μπεί στο χειρουργείο.

Να σημειωθεί πως ο 46χρονος ήδη πέρασε από τον εισαγγελέα όπου και του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, αλλά και της κατοχής ναρκωτικών, αφού στην οικία του, ακριβώς πάνω απο το καφέ, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr ο 46χρονος είναι γνώριμος των δικαστικών και αστυνομικών αρχών, αφού έχει απασχολήσει για σοβαρή υπόθεση αθλητικής βίας, αλλά και για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, κλοπές κλπ. Παράλληλα, σύμφωνα με περιοίκους η αντικοινωνική του συμπεριφορά προκαλούσε προβλήματα στην περιοχή όπου διέμενε και ήταν ακριβώς μια παρατήρηση εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς που προκάλεσε την δολοφονική επίθεση.

Ο ίδιος, φέρεται να υποστηρίζει πως δεν θυμάται τι έκανε και ότι «θόλωσε» μετά την παρατήρηση που του έγινε, επειδή ούρησε δημόσια, στο σιντριβάνι της πλατείας 28ης Οκτωβρίου (Καραπανέικα).

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.