Η Χριστίνα Αλεξοπούλου με κλιμάκιο της ΝΔ ξανά στη Δυτική Αχαΐα (φωτό)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεχίζονται οι επισκέψεις στη Δυτική Αχαΐα από κλιμάκιο υποψηφίων Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τους Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέα Τσώκο και Γιώργο Τσίρη.

Μετά την περιοδεία του πρώην υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην περιοχή την περασμένη Τετάρτη, την Πέμπτη 8 Ιουνίου το κλιμάκιο συναντήθηκε στην Κάτω Αχαΐα με μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Λακκόπετρας. Κατόπιν επισκέφθηκαν εμπορικά καταστήματα και διένειμαν το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ σε επαγγελματίες και κατοίκους, όπως έκαναν και στα Σαγέικα και το Λάππα, όπου μετέβησαν αμέσως μετά. Σε σχετική δήλωσή της, η κυρία Αλεξοπούλου τόνισε μεταξύ άλλων:

Fullscreen
(f)

«Συνεχίζουμε την εκστρατεία μας πόρτα-πόρτα, για την ενημέρωση των συμπολιτών μας στη Δυτική Αχαΐα και στον υπόλοιπο νομό, σχετικά με τη σημασία των εκλογών της 25ης Ιουνίου και με το πρόγραμμά μας για την επόμενη τετραετία. Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη επιλογή σε αυτές τις εκλογές, το διακύβευμα των οποίων είναι η ανάδειξη ισχυρής κυβέρνησης και Πρωθυπουργού που θα οδηγήσει τη χώρα μπροστά.

Στις 25 Ιουνίου πρέπει όλοι να προσέλθουμε στις κάλπες, για να στηρίξουμε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μετά την περιπέτεια της απλής αναλογικής, στην οποία υπέβαλε τη χώρα η ανευθυνότητα της αντιπολίτευσης, με κόστος εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στον κρατικό προϋπολογισμό, δεν έχουμε την πολυτέλεια να πάμε σε τρίτες εκλογές και μάλιστα τον Αύγουστο. Οι κάλπες είναι άδειες και μπορούν να γεμίσουν μόνο με την παρουσία όλων μας», κατέληξε η κυρία Αλεξοπούλου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.