Από την Αχαΐα ο 37χρονος που εκτέλεσαν “γαζώνοντας” το ιχ του – Κουμπάρος του το δεύτερο θύμα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Αιγιώτης Β.Ρ 37 ετών είναι το ένα από τα δυο θύματα της μαφιόζικης εκτέλεσης με καλάσνικοφ, που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 7/06/2023, στον Κορυδαλλό.

Mαφιόζικη εκτέλεση με δυο νεκρούς στον Κορυδαλλό – Τους «γάζωσαν» με καλάσνικοφ, 40 βολίδες βρήκε η ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας θεωρείται ένα από πρωτοπαλίκαρα του Βασίλη Στεφανάκου και εξελίχθηκε σε «διάδοχος» του Γιάννη Σκαφτούρου.

Το δεύτερο θύμα της εκτέλεσης είναι ο κουνιάδος του Αιγιώτη Δ.Μ., οδηγός του smart που «γάζωσαν» οι δράστες που επέβαιναν σε μαύρο τζιπ.

Το χρονικό της εκτέλεσης

Η διπλή δολοφονία το βράδυ της Τετάρτης στον Κορυδαλλό, αποτελεί αδιαμφισβήτητα ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας. Το όλο σκηνικό της επίθεσης και της εκτέλεσης τους, παραπέμπει άλλωστε σε ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο θανάτου που εξετέλεσαν επιτυχώς οι δράστες της διπλής δολοφονίας.

Οι άγνωστοι δράστες επέβαιναν σε μαύρο αυτοκίνητο και πλησίασαν την πολυκατοικία όπου γάζωσαν με δύο καλάσνικοφ το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Mercedes που βρισκόταν στην πυλωτή και στο οποίο επέβαινε ο ένας άνδρας στη θέση του οδηγού, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο συνοδηγός του κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο αιμόφυρτος και να περπατήσει λίγα μέτρα, ωστόσο οι δράστες ακολούθησαν τα ίχνη αίματος και τον αποτελείωσαν.

Το αυτοκίνητο του θύματος ήταν θωρακισμένο, κάτι το οποίο φαίνεται να γνώριζαν οι εκτελεστές και για τον λόγο αυτό χρησιμοποιήσαν τόσο βαρύ οπλισμό όπως τα δύο καλάσνικοφ, με τα οποία «γάζωσαν» τα δύο θύματα.

Πάνω στους δύο νεκρούς δεν εντοπίστηκε κάποιο όπλο, όμως οι αστυνομικοί έχουν μεταφέρει στα εργαστήρια το θωρακισμένο αυτοκίνητο μάρκας Mercedes και ερευνούν το ενδεχόμενο ύπαρξης κάποιας κρύπτης, στην οποία υπήρχε κρυμμένο κάποιο όπλο, ώστε αν έπεφτε σε μπλόκο αστυνομικών εκείνοι να μην το έβρισκαν.

Σημειώνεται πως δεκάδες κάλυκες από σφαίρες βρέθηκαν τόσο στο Mercedes που επέβαιναν τα θύματα όσο και σε παρκαρισμένο παραπλεύρως αυτοκίνητο μάρκας Smart. Η αστυνομία βρήκε στο σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης συνολικά 40 κάλυκες.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο της εκτέλεσης, εντόπισαν αρχικά νεκρό τον Β. Ρ.  και ακολούθως διακρίνοντας κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart τις ακολούθησαν, οπότε εντόπισαν στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας τον Δ. Μ., τραυματισμένο θανάσιμα από τις σφαίρες των εκτελεστών.

Βρέθηκε καμένο το όχημα των δραστών

Οι δράστες της επίθεσης διέφυγαν από το σημείο της εκτέλεσης με ένα μαύρο τζιπ, στο οποίο έβαλαν φωτιά αφού το εγκατέλειψαν στην περιοχή του Σκαραμαγκά, προκειμένου να καλύψουν τα όποια αποτυπώματα ή άλλο γενετικό υλικό που θα οδηγούσε στην ταυτοποίησή τους.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι πλέον οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών. Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

(πληροφορίες από zougla.gr)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.