Υποχώρησαν τα κάγκελα σε σχολείο – Τραυματίστηκε 7χρονος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Eλαφρά τραυματίστηκε αγοράκι ηλικίας 7 ετών, όταν υποχώρησαν τα κάγκελα Δημοτικού Σχολείου στον Αλμυρό Βόλου καθώς προσπαθούσε να μπει στο προαύλιο για να παίξει. Αστυνομική προανάκριση είναι σε εξέλιξη και διερευνά όλες τις πτυχές της υπόθεσης.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης στον Αλμυρό, όταν το παιδάκι προσπάθησε να μπει στο κλειστό σχολείο για να παίξει, σκαρφαλώνοντας στα κάγκελα για να περάσει από πάνω. Τη στιγμή εκείνη, τα κάγκελα υποχώρησαν με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει με το κεφάλι στο χώμα και να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.

Περίοικοι που κατάλαβαν τι είχε συμβεί μετέβησαν στο σημείο και μετέφεραν το παιδί στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Στη συνέχεια, ο 7χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγιναν ράμματα στο κεφάλι του και εξετάσεις, από τις οποίες προέκυψε ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Για το περιστατικό διενεργείται αστυνομική προανάκριση από το Α.Τ. Αλμυρού, στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν το σχολείο είχε ενημερώσει τον Δήμο για το πρόβλημα που υπήρχε με τα κάγκελα, ενώ θα κληθεί ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος να καταθέσει αν είχαν γίνει εργασίες συντήρησης.

magnesianews.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.