Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή ο 32χρονος Πακιστανός

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στη φυλακή οδηγείται ένας ακόμη κατηγορούμενος για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης απο τον Κολωνό.

Πρόκειται για έναν 32χρονο πακιστανικής καταγωγής που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του σήμερα στον ανακριτή.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος που απολογήθηκε σήμερα, ένας 43χρονος, πατέρας 3 παιδιών με καταγωγή από την Αλβανία, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικο όρο της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι το κορίτσι τους μπέρδεψε με άλλους.

Συγκεκριμένα , ο 32χρονος, που εργαζόταν ως υπάλληλος σε πρατήριο καυσίμων, στην οδό Λένορμαν, ζήτησε να οδηγηθεί εκεί η 12χρονη για να πει αν ήταν το συγκεκριμένο πρατήριο, καθώς ο ίδιος το αμφισβητεί.

Όσον αφορά στον 43χρονο, ενώπιον του ανακριτή υποστήριξε πως δεν έχει απουσιάσει ποτέ από την εργασία του κατά το χρονικό διάστημα που η 12χρονη κατήγγειλε πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από αυτόν.

Προσκόμισε μάλιστα και σχετικά αποδεικτικά στοιχεία από τον εργοδότη του, υποβάλλοντας και αίτημα άρσης του τηλεφωνικού του απορρήτου, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με το κορίτσι.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.