«Όποιος το έκανε να μου το πει»: Ξεσπά ο σύζυγος της κτηνοτρόφου στην Καβάλα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απαντήσεις για τον τραγικό θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στο Ποδοχώρι Καβάλας αναζητά η οικογένεια του θύματος, με τον ιατροδικαστή να μην έχει αποκλείσει μέχρι στιγμής κανένα ενδεχόμενο.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει προσαχθεί κανένα άτομο το οποίο θεωρείται ύποπτο για το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Την ίδια στιγμή ο σύζυγος του θύματος, μιλώντας στο Star, περιέγραψε τη στιγμή που βρήκε νεκρή τη γυναίκα του μαζί με τον ανιψιό του: «Αφού πήγε 8 η ώρα και δε φάνηκε, πήρα τηλέφωνο δύο φορές. Ήταν κλειστό το τηλέφωνο. Λέω κάτι έγινε, δεν μπορεί. Έρχομαι εδώ, βλέπω τα ζώα έξω, τα βάζω μέσα, φωνάζω, τσιρίζω τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο τον ανιψιό μου, μου΄κοψε μέχρι εκεί. Ο ανιψιός μου καμία 10 – 15 μέτρα μπροστά. Μου λέει “Θείε, εδώ είναι η θεία”», περίεγραψε.

«Μέρα νύχτα κλαίω… Την Παρασκευή μέχρι τώρα, δύο φορές έφαγα φαγητό. Ούτε παιδιά έχω, ούτε τίποτα έχω. Δεν μπορώ να περπατήσω, άμα πέσω δεν μπορώ να σηκωθώ μονάχος. Δεν έχω άνθρωπο να με βοηθήσει», είπε και πρόσθεσε: «Όποιος το έκανε και είναι άνδρας, να έρθει να μου πει “την έκανα εγώ τη ζημιά”».

Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Τα σενάρια για τις συνθήκες θανάτου είναι δύο: είτε να ξυλοκοπήθηκε άγρια από κάποιον μεγαλόσωμο άνδρα, είτε να δέχθηκε επίθεση από το επιθετικό κριάρι περίπου 70 κιλών που είχε στο μαντρί όπου βρέθηκε νεκρή.

«Η 69χρονη γυναίκα είχε πολύ σοβαρά χτυπήματα. Έφερε κατάγματα στα πλευρά, ρήξη πνεύμονα και άλλα δυνατά χτυπήματα. Είχε ύψος 1,50 και ήταν μικροκαμωμένη και ζύγιζε περίπου 45 κιλά. Σίγουρα είχε πρόβλημα οστεοπόρωσης και δε θα χρειαζόταν πολλά χτυπήματα και δυνατά για να σπάσουν τα πλευρά της και να τρυπήσουν τα πνευμόνια της για να πεθάνει», ανέφερε ο ιατροδικαστής.

Η άτυχη γυναίκα έχασε δύο λίτρα αίματος και ο χρόνος θανάτου της έχει προσδιοριστεί στις 5 με 6 το απόγευμα.

Έχει ληφθεί δείγμα DNA από τα ρούχα και νύχια της, το οποίο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Τα αποτελέσματα αναμένεται να ρίξουν «φως» στις συνθήκες θανάτου της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.