Ναύπλιο: Στον ανακριτή ο αρχιμανδρίτης που έστελνε άσεμνο υλικό σε 12χρονο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε αργία τέθηκε ο ιερέας στο Ναύπλιο – Σχηματίστηκε διακογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να  οδηγηθεί σήμερα ο αρχιμανδρίτης που έστελνε άσεμνο υλικό σε 12χρονο αγόρι. Ο 40χρονος ιερέας κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Από την δική του πλευρά, ο ιερέας ισχυρίστηκε ότι το βίντεο το έστειλε κατά λάθος τον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο  ιερέας, το τελευταίος διάστημα συνομιλεί με τέσσερις ενήλικους άνδρες. Το κινητό και οι υπολογιστές του ιερέα έχουν κατασχεθεί και βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Τι ανέφερε η μητέρα του ανήλικου

Η μητέρα του 12χρονου ισχυρίζεται ότι στο παρελθόν υπήρχε παρόμοιο περιστατικό με ανήλικο αγόρι, όμως σε εκείνη την περίπτωση δεν είχε γίνει επίσημη καταγγελία και η υπόθεση δεν είχε πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης αυτό το πράγμα τώρα, δεν είναι να το αφήσεις. Ίσως προλάβουμε να σώσουμε και κάποια άλλα παιδιά που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο και δεν έχουν μιλήσει, γιατί το καλό είναι ότι το παιδί μου μίλησε αμέσως», είπε η μητέρα του ανήλικου.

Τέθηκε σε αργία

Από την πλευρά της η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης ανακοίνωσε ότι έθεσε σε αργία τον σάτυρο ιερέα δίνοντας στη δημοσιότητα και το όνομά του:

«Η `Ιερά Μητρόπολις «Υδρας, Σπετσών & Αιγίνης άνακοινοί ότι ό Άρχιμ. π. `Ιερόθεος Λουμουσιώτης κληρικός τής καθ’ `Ημάς `Ιεράς Μητροπόλεως έτέθη σέ αργία ως διαλευκάνσεως τής ύποθέσεώς του γιά αδίκημα διωκόμενον άπό τόν Ποινικόν Κώδικα καί ταυτοχρόνως άπό τούς `Ιερούς Κανόνας τής `Εκκλησίας».

«Ουδέποτε είχα επικοινωνία με ανηλίκους πλην του συγκεκριμένου»

Ο ιερέας πάντως «λύνει» τη σιωπή του και μιλώντας στο MEGA προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, υποστηρίζοντας ότι το μήνυμα εστάλη κατά λάθος και πως ο ίδιος νόμιζε ότι το έστειλε σε ενήλικα με τον οποίο έκανε διαδικτυακό σεξ.

«Ουδέποτε είχα επικοινωνία με ανηλίκους πλην του συγκεκριμένου, έγινε κατά λάθος καθώς νόμιζα ότι είχα στείλει το γραπτό μήνυμα σε άλλον ενήλικα, που είχε το ίδιο μικρό όνομα. Έκανα το τελευταίο δεκαήμερο με τον ενήλικα διαδικτυακό σεξ, είχα επικοινωνία και με άλλους ενήλικες, δεν είχα ποτέ καμία φυσική επαφή με κανέναν», είπε στο MEGA, μέσω του δικηγόρου του, ο ιερέας.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.