Μία 10χρονη και ένα μωρό παρασύρθηκαν στη θάλασσα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία 10χρονη αλλά και μία οικογένεια με μωρό παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά της θάλασσας και κινδύνευσαν να πνιγούν με τους ναυαγοσώστες να τους σώζουν έγκαιρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η αρχή έγινε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Ανισσαρά Ηρακλείου με την 10χρονη τουρίστρια να μην δίνει σημασία στην κόκκινη σημαία που είχε αναρτηθεί αλλά και τους δυνατούς ανέμους και να βουτάει στη θάλασσα.

Όπως αναφέρουν οι ναυαγοσώστες, τα υπόγεια ρεύματα την τράβηξαν μέσα με αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία της και να αρχίσει να πίνει νερό. Στο σημείο έφτασε αμέσως ο ναυαγοσώστης που κατάφερε να βγάλει την 10χρονη έξω σώα.

Λίγες ώρες μετά μια οικογένεια τουριστών με το μωράκι τους παρασύρθηκαν με τον ίδιο τρόπο από τα υπόγεια ρεύματα και άρχισαν να ζητούν βοήθεια μη μπορώντας να πλησιάσουν την ακτή, ο ναυαγοσώστης κινητοποιήθηκε άμεσα πλησιάζοντας πρώτα το μωρό το οποίο κατάφερε να βγάλει έξω με το σωσίβιο, ενώ στην συνέχεια έβγαλε και τους δυο γονείς παρέχοντας τους προληπτικά τις πρώτες βοήθειες.

Για τα περιστατικά ενημερώθηκε το λιμενικό.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.