Κουτσούμπας: «Όλοι μαζί τα τελευταία χρόνια έγδαραν το λαό με τους μνημονιακούς νόμους»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τον Βόλο επισκέπτεται ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Σε προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Παραλία του Βόλου μιλάει ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, νωρίτερα, συναντήθηκε με εκπροσώπους περιβαλλοντικών οργανώσεων και επιτροπών αγώνα για τα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της Μαγνησίας.

«Μόνο το ΚΚΕ ασκεί αντιπολίτευση μαχητική, υπέρ του λαού – όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε το 50% και το ΠΑΣΟΚ το 60% των νομοσχεδίων της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην αρχή της ομιλίας του.

«Η φοροληστεία του λαού για να φοροαπαλάσσεται το μεγάλο κεφάλαιο είναι το κοινό όλων τους και είναι προκλητικός ο καυγάς τους. Όλοι μαζί τα τελευταία χρόνια έγδαραν το λαό με τους μνημονιακούς νόμους. Όλοι τους ψήφισαν και εφάρμοσαν τους προϋπολογισμούς σύμφωνα με τους οποίους ο λαός πληρώνει σταθερά το 95% των φόρων. Και αρνήθηκαν την πρόταση του ΚΚΕ για κατάργηση της ασυλίας των εφοπλιστών» υπογράμμισε.

«Και βέβαια όλοι μαζί απέρριψαν τις τροπολογίες του ΚΚΕ για κατάργηση άδικων φόρων. Και τώρα δήθεν μαλώνουν, έλεος πια, έχει και η κοροϊδία τα όρια της!» τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.

«Είναι να γελάει κανείς με την προσπάθεια της ΝΔ να παρουσιαστεί αντιφορολογικό κόμμα και την προσπάθεια ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιαστούν ως θιασώτες μιας πιο δίκαιης δήθεν φορολογίας» υπογράμμισε.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.